Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

425 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Kroatië aan zee ligt vrijstaand of soms in een vakantiepark met veel faciliteiten. Een privé-zwembad behoort vaak tot de standaard uitrusting. Uw appartement of vakantiehuis in Kroatië aan zee ligt bij stranden waar u uw ogen niet vanaf kunt houden.

Vakantiehuisje Kroatië aan zee

Uw Kroatische vakantiehuis aan de Adriatische kust of de Dalmatische kust is met zorg geselecteerd. De vele plaatsjes aan de lange kust liggen aantrekkelijk en zijn bezaaid met leuke terrasjes en knusse winkeltjes. Tip! Breng zeker een bezoek aan de cultuurstad Dubrovnik, de plaats ligt niet ver van uw landhuis aan zee in Kroatië.

Huis aan zee

Dubrovnik is een echte Kroatische badplaats met een netwerk aan stranden. De piepkleine straatjes van Dubrovnik staan barstenvol oude huizen met fraai gebeeldhouwde Renaissance fonteinen en gevels. Uw vakantiehuis of chalet aan zee in Kroatië heeft ook een fraaie Kroatische gevel!

Vakantiehuizen Kvarnerbocht

Krk is een eiland in de Kvarnerbocht voor de kust van Kroatië en is door middel van een brug, de Krčki Most, ondersteund door het kleine rotseiland Sv. Marko, met het vasteland verbonden. Uw stijlvolle appartement of vakantiehuis aan zee in Kroatië ligt misschien ook wel op Krk.

Huis Kroatië

Kroatië staat ongetwijfeld bovenaan uw lijstje voor de mooiste strandvakanties. Het Valeta strand is gelegen aan de rand van het noordwestelijke deel van het Lanterna schiereiland, 13 km van de stad Porec en niet ver van uw vakantiehuis aan zee. Kroatië is een voltreffer voor verwende zee- en strand liefhebbers!

Huisje aan zee Istrië

Uw kuca of vakantiehuis ligt altijd aan zee met ontelbare stranden waar u zich onbeperkt kunt vermaken. Rovinj is gelegen aan de westkust van het schiereiland Istrië. Het Lone Baai Strand is het drukst bezochte strand van Rovinj en ligt vlakbij het oude centrum én uw comfortabele appartement of vakantiehuis aan zee in Kroatië.

Bekijk ons aanbod