Topic Travel plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en voor advertentiedoeleinden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Een selectie van onze vakantiehuizen in Kroatië

Alle vakantiehuizen in Kroatië
4 personen
2 slaapkamers
12 personen
5 slaapkamers
Kroatië, Kvarner - eilanden , Stara Novalja
6 personen
2 slaapkamers
6 personen
3 slaapkamers

Strandvertier

  • Algemeen
  • Toeristische info

Vakantietopper Kroatië staat ongetwijfeld bovenaan uw lijstje. Niet zo gek. Kroatië heeft een eeuwenoude cultuur en een overweldigende kustlijn. De schone stranden van Kroatië en het eiland Istrië zijn wereldberoemd en bieden u meer dan vierduizend kilometer zon en vertier. Zoveel? Ja, zoveel.

Vakantiehuisje aan zee

Uw vakantiehuis in Kroatië ligt meestal dichtbij de zee en de kleurrijke grillige kust. Het strand is vanzelfsprekend niet ver weg. Onverwachte stille baaien en steile kliffen bepalen hier het landschap. Het achterland is onontdekt en de bewoners zijn oprecht blij met uw aandacht. Toeristen komen hier nog niet vaak. Dat alles in de buurt van uw vakantiehuisje.

Het terras bij uw bungalow

Een kindvriendelijk vakantiehuis in Kroatië bezorgt u het ultieme vakantiegevoel. Laat u verwennen op een terras ergens aan zee en drink een koel glas Kroatische witte wijn. Misschien twee. Het mag even, uw vakantiehuisje of bungalow is vlakbij. Ieder dorp heeft zijn eigen cultuur en kleurrijke huizen. Hier wisselen de dorpsbewoners nog de laatste nieuwtjes uit op de verweerde bank onder de oude vijgenboom.

Vakantiehuisje met stijl

Uw vakantiehuis in Kroatië ligt zeer aantrekkelijk. De Kroatische kust is afwisselend woest en lieflijk. Vanaf uw vrijstaande vakantiehuis kunt u het strand of de bergen vaak zien liggen. Uw vakantiewoning in Kroatië is compleet uitgerust en heeft meestal een zwembad of ligt zelfs direct aan zee.

Vakantiepark in Kroatië

U heeft alle comfort in uw huisje. Het vakantiehuis hoort vaak bij een vakantiepark in Kroatië en staat soms tussen andere leuke vakantievilla’s of huizen. Een vrijstaand vakantiehuisje huren in Kroatië geeft u het onbezorgde vakantiegevoel. Uw verdiende vakantie in Kroatië, misschien wel aan het strand?

Vakantiehuizen in Kroatië en baklava

U gaat genieten van verrassend Kroatië. Veel bezienswaardigheden bevinden zich vlakbij uw vakantiehuisje. De stranden bieden ontelbare activiteiten voor jong en oud. Gezellige terrasjes en restaurantjes in overvloed. Maar ga ook eens naar een authentieke feestavond in dat leuke dorpje in het achterland en geniet van een echte baklava.