Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Umbrië

Umbrië is cultuur. Het middeleeuwse centrum van de historische stad Assisi nodigt u graag uit voor een bezoek. Bewonder vooral de basiliek van de heilige Franciscus en de andere fraaie kerkjes en kloosters. Neem ook de tijd voor het sfeervolle Perugia, het beeldschone Gubbio, Todi en Spoleto. Pareltjes uit de middeleeuwen en de renaissance. Onze vakantiehuizen in Italië geven u alle tijd.

Landelijke vakantiehuizen in Umbrië

Bezoek pastorale oude dorpjes. Dorpjes waar de pastoor nog helpt om de koeien naar het land te brengen. Geniet zomaar ergens op een terras van een glas Torgiano rosso. De kleur is robijnrood, het aroma vol, maar delicaat met een zweem van amandel. Zullen we hier volgend jaar weer een appartement, vakantiehuisje, fattoria of podere huren?

Vakantiehuisje bij amfitheater

Uw vakantiehuis in Umbrië ligt aantrekkelijk en dicht bij prachtige bezienswaardigheden. Vergeet niet het oude Terni te bezoeken met het beroemde amfitheater. Daarna lekker zwemmen, want onze vrijstaande vakantiehuizen of appartementen zijn kindvriendelijk en hebben meestal een prachtig zwembad. Uw vakantiehuis in Umbrië heeft een fenomenaal uitzicht.

Vakantiewoningen met comfort

U hebt alle faciliteiten in uw vakantiehuis in Umbrië. Het vakantiehuisje of appartement ligt veelal op een leuk vakantiepark met fraaie huizen of vakantievilla’s. Onze vakantiewoningen in Umbrië zijn eigenlijk allemaal even mooi. Hoe kan het ook anders. Bella Italia!

Perugia vanuit uw Agriturismo

Uw kinderen voelen zich snel thuis in Umbrië. Veel activiteiten liggen vlak bij uw borgo, appartement, agriturismo of vakantiehuisje. Neem ze eens voor een dagje zwemmen of ga een andere watersport beoefenen op het Lago Trasimeno. Ga paardrijden in de groene heuvels van Perugia in het dal van de Tiber of ga golfen op een van die aantrekkelijke banen in de buurt.

Onvergetelijk Umbrië

Onze vakantiehuizen en appartementen staan garant voor een onvergetelijke vakantie. De charme van de bewoners, de eeuwenoude Romeinse cultuur en het Mediterrane klimaat. Laat u betoveren door Italië en ervaar een optimaal vakantiegevoel vanuit uw vakantiehuis in Umbrië.

Assisi

Het groene hart van Italië

  • Prachtige panorama's op een ongerept landschap
  • Perugia, stad van de 'baci', de chocoladekusjes
  • Middeleeuwse feesten met verkleedpartijen
  • Overheerlijke streekgerechten met truffels
  • Rode wijnen zoals Torgiano en Montefalco

Vakantie in Umbrië: het echte Italië

Ontdek het echte Italië in een vakantiehuis in Umbrië. Umbrië staat bekend als het groene hart van Italië. En als we het over vakantie hebben, wordt Umbrië - geheel onterecht - soms het kleine broertje van Toscane genoemd. De heuvels zijn in Umbrië ruiger, groener en hoger dan in Toscane. Op veel plekken geniet u in uw vakantie van panoramische uitzichten. Over de bossen, de velden met zonnebloemen, de abdijen en de basilieken. Waarvan de basiliek in Assisi de beroemdste is, genoemd naar de heilige Franciscus.

Umbrië is een authentiek gebied voor de vakantie. Hier ontdekt u het echte Italië, een beeldschoon landschap en volop cultuur. En laat nou op de mooiste plekjes uw vakantiehuis liggen!

Vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen in Umbrië van Topic Travel

Bij Topic Travel kunt u terecht voor eersteklas vakantiehuizen in Umbrië. Sommige vakantiehuizen staan geheel vrij. Ook vindt u bij ons appartementen en vakantiewoningen, soms in kleinschalige parken.

Of ontdek Umbrië vanuit een fattoria of een podere (authentieke herenboerderijen) of reserveer een vakantiehuis met een privé-zwembad. Perfect voor uw vakantie in de warme zomer!

Verras uw partner met een romantische vakantie. Reserveer een vakantiehuis in Umbrië in het voor- of naseizoen!

Alle vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen in Umbrië zijn vanuit ons land goed met de auto bereikbaar. Diverse vliegmaatschappijen bieden goedkope vluchten aan naar Italië. Ter plaatse kunt u een auto huren in Umbrië.

Bezienswaardigheden in Umbrië

Vakantiehuizen in Umbrië zijn de perfecte basis om de streek te ontdekken. De topper is uiteraard Assisi. Het middeleeuwse centrum van dit stadje is perfect bewaard gebleven en ligt prachtig tegen een helling. Bezoek in uw vakantie de basiliek van de heilige Franciscus en de andere kerkjes en kloosters. En ook het sfeervolle Perugia, het beeldschone Gubbio, Todi en Spoleto. Pareltjes vol bouwwerken uit de middeleeuwen en de renaissance.

Vanuit uw vakantiehuis van Topic Travel maakt u onvergetelijke tochten in Umbrië!

Het landschap in Umbrië

Wat in Umbrië vooral opvalt, zijn de bergen met schitterende vergezichten. Iedere top trakteert u weer op een nieuw panorama. Vergeet de verrekijker niet op uw vakantie in Umbrië! U zult uw tocht door Umbrië regelmatig onderbreken om de velden vol zonnebloemen te bewonderen. En wandelingen te maken door de ruige bossen, soms direct bij uw vakantiehuis. Verkoeling vindt u in het meer van Trasimeno met zijn drie eilandjes. Ooit vernietigde Hannibal bij het meer van Trasimeno twee complete Romeinse legioenen. Tijdens een vakantie in Umbrië komt u tijd te kort.

Golfen in Umbrië

Golfen in uw vakantie in Umbrië? In Umbrië liggen fraaie golfbanen! En het is er nog lekker rustig zodat u ongestoord aan uw swing kunt werken.

Neem de Lamborghini Panicale Golf Club bij Panicale, inderdaad ontworpen door Ferruccio Lamborghini. In tegenstelling tot zijn sportauto's, is de baan heerlijk rustig. Net als de Golf Club Perugia bij de gelijknamige Etruskische stad.

Een vakantiehuis in Umbrië: het echte Italië

Umbrië is een authentiek gebied voor uw vakantie. Hier ontdekt u het echte Italië, een beeldschoon landschap en volop cultuur.

Een vakantiehuis van Topic Travel in Umbrië: het echte Italië!

Alle vakantiehuizen in Umbrië
Aanmelden