Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

189 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Een vrijstaand vakantiehuis in Toscane is voor veel mensen een droom. Vooral rustzoekers zijn vaak op zoek naar stille plekjes, maar ook de levensgenieters willen graag extra genieten van een huis in Toscane dat alleen staat. Onze mensen zijn op zoek gegaan en hebben een aantal fraaie alleenstaande huizen in Toscane gevonden.

Vrijstaande vakantievilla Toscane

Onze vrijstaande huizen zijn er voor iedereen. De wandelaar die op zoek is naar onontdekte wandelroutes over bollende heuvels tussen de wijnranken van de Chianti of de mountainbiker die op zoek is naar verborgen kustpaadjes aan de Tyrreense Zee. Vanuit uw alleenstaande vakantievilla In Toscane zit u overal dichtbij.

Oude beschavingen

Toscane is een droomreis tussen groene heuvels met chique cipressen, piepkleine gehuchtjes en plaatsen barstensvol historisch erfgoed. Toscane laat u kennismaken met de authentieke Italiaanse cultuur. U doet belangrijke plaatsen aan als Pisa, Lucca, Pistoia, Siena of Florence en uw vrijstaande vakantiehuis ligt altijd rustig in de natuur.

Slagroom op taart Toscane

Echte ontspanning ontstaat voor de meeste mensen in een minder drukke omgeving. Onze mensen kennen die omgeving als de beste en weten als geen ander waarnaar u zoekt. U zit waarschijnlijk het liefst dichtbij bezienswaardigheden, maar een rustig gelegen en vrijstaand vakantiehuis is voor u de slagroom op de taart van Toscane.

Florence is voltreffer!

Pas in 59 voor Christus is de Romeinse stad door Caesar gesticht. De Duomo is de belangrijkste reden voor een bezoek, maar ook de Piazzale Michelangelo, Ponte Vecchio en de Certosa di Firenze mag u niet missen in Toscane. Uw vrijstaande landhuis met privé-zwembad wacht wel even.

Solitair vakantiehuis Toscane

Uw vrijstaande vakantiehuis maakt u ontspannen en geeft u een onafhankelijk gevoel. Vanaf het terras van uw vakantiehuis kijkt u graag naar de azuurblauwe Tyrreense Zee. U gaat beslist genieten van de rust, de romantiek en van uw alleenstaande bungalow in Toscane.

Bekijk ons aanbod