Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

115 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De eerste aanblik op Toscane doet u denken aan een romantische film uit de tijd van Romeo en Julia. Glooiende velden vol wilde knoflook en bloeiende oleanders worden afgewisseld door dromerige dorpjes waar de klok voor even is stilgezet. Toscane maakt direct een onvergetelijke indruk en vanuit uw vakantiepark in Toscane lonkt het Italiaanse avontuur!

Romeinse Rijk

Florence ligt bezaaid met historisch erfgoed uit lang vervlogen periodes waarin de Romeinen en de Etrusken de baas waren. Hier liggen de fundamenten uit het boeiende Romeinse Rijk en het leuke is dat uw landhuis op het vakantiepark in Toscane hier niet ver vandaan ligt.

Vakantie van uw leven

Onze vakantieparken in Toscane onderscheiden zich van andere parken omdat ze op de meest bijzondere plekjes van Italië liggen. Plekjes die gemakkelijk vanuit uw borgo of fattoria in het vakantiepark in Toscane te bereiken zijn. Dát is belangrijk omdat wij er voortdurend naar streven om u de vakantie van uw leven te presenteren.

Vakantiepark Toscane

Vanuit uw vakantievilla in Toscane brengt u natuurlijk een bezoek aan kleine dorpjes in het binnenland. Dorpjes waar stokoude mannen op het plein onder de platanen de dag doornemen. Ze zwaaien vrolijk en nodigen u uit voor een glaasje grappa. Onze familieparken in Toscane weten precies waarom de Italiaanse cultuur zo populair is.

Landhuis met wifi

U heeft alle comfort in uw vakantiehuis op het park. Uw vakantievilla ligt in een groen vakantiepark met veel faciliteiten. Er is meestal wifi, een sauna of recreatieruimte op het park en u kunt zo vaak als u wilt tafeltennissen of tennissen. Sommige huizen op het park hebben zelfs een privé-zwembad bij hun vakantiehuis in Toscane.

Familiepark Toscane

Een borgo, fattoria of vakantiehuis op een vakantiepark in Toscane maakt uw dromen van A tot Z waar. Uw stijlvolle bungalow in Toscane is een feestje voor levensgenieters en het vakantiepark doet uw hart sneller kloppen. Deze combinatie is het begin van een zorgeloze vakantie in Toscane.

Bekijk ons aanbod