Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

470 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Toscane met zwembad heeft een uitstraling waar u alleen maar van kunt dromen. Het landhuis heeft vaak uitzicht op de Tyrreense Zee of het dromerige binnenland en is vanzelfsprekend stijlvol en traditioneel ingericht. Soms ligt uw Toscaanse huis met zwembad in een vakantiepark.

Landhuis Toscane met zwembad

Voor uzelf en ook voor de kinderen is dit een droom die uitkomt. Door het dagelijkse zwemritueel voelt u zich weer ontspannen en na een warm dagje Toscane is het leuk om met de kinderen lekker te plonsen in uw eigen privé-zwembad. Wanneer de kinderen naar bed zijn, praat u nog wat na over Toscane in uw vakantiehuis met zwembad.

Toscane en historisch erfgoed

Toscane barst uit zijn voegen van al het historisch erfgoed en heeft een binnenland waar u nog hartelijk wordt ontvangen. Kijk er niet gek van op wanneer men u spontaan uitnodigt voor een glaasje Chianti. Bij terugkomst wacht uw vakantiehuis met zwembad! Toscane kent hoge temperaturen in de zomer.

Vakantiehuis Toscane met privé-zwembad

Toscane blinkt uit door haar natuurschoon en de enorme hoeveelheid cultureel erfgoed. Bezienswaardige plaatsen als Pisa, Lucca, Prato, Siena of Florence heten u graag welkom. Deze laatste stad mag u beslist niet overslaan voordat u terug rijdt naar uw vakantiehuis of fattoria met privé-zwembad. Toscane inspireert!

Chianti route

Heel Toscane straalt gastvrijheid en stijl uit. De Chianti route loopt van Firenze naar Siena en is een meer dan aantrekkelijk uitje! Vanuit uw vakantiehuis met zwembad in Toscane is een prachtige tocht te maken door velden vol wijnranken en langs idyllische plaatsjes.

Vakantiehuis Toscane zwembad

Een vakantie in Toscane is pas compleet wanneer u een vakantiehuis met zwembad huurt. Ook kinderen zijn gek op een zwembad bij het huis en vermaken zich de gehele dag. Wedden dat u volgende keer weer een luxe vakantiehuis met privé-zwembad in Toscane gaat boeken?

Bekijk ons aanbod