Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

510 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw luxe vakantiehuis in Toscane is een schot in de roos! Uw borgo of agriturismo heeft vaak uitzicht op de Tyrreense Zee of het culturele binnenland en is stijlvol en traditioneel ingericht. Soms ligt uw vijfsterren huis in een vakantiepark.

Luxe vakantiehuis Toscane met zwembad

Een luxe fattoria of landhuis in Toscane is een droom die uitkomt. Onze vakantiehuizen in Toscane hebben vaak een privé-zwembad, airco of sauna en er zijn zelfs luxe landhuizen in Toscane die het allemaal hebben. Onze chique vakantiehuizen in Toscane zijn echte pareltjes voor levensgenieters die prijs stellen op een surplus aan voorzieningen.

Chique vakantievilla Toscane

Niet zo gek, want de Italianen zélf, houden ook van extra luxe en doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Kijk er niet gek van op wanneer men u spontaan uitnodigt voor een maaltijd funghi porcini met risotto en een glaasje Prosecco. Uw mondaine vakantiehuis of fattoria in Toscane wacht geduldig.

Publiekstrekker van formaat

De mix van cultureel erfgoed en het betoverende landschap van Toscane hebben uw hart veroverd en bezienswaardige plaatsen als Pisa, Lucca, Prato, Siena of Florence heten u welkom. Vooral Florence is een publiekstrekker van formaat en mag u beslist niet laten liggen voordat u weer teruggaat naar uw luxe vakantiehuis. Toscane heeft alles!

Romantische Chianti route

Toscane is producent van Chianti, een van de meeste belangrijke wijnen ter wereld. De romantische Chianti route in Toscane loopt van Florence naar Siena en is een feestje voor wijnliefhebbers en liefhebbers van romantische plaatsjes. Vertrekpunt is uw vijfsterren vakantiehuis in Toscane.

Luxe vakantiehuizen Toscane

Een mondain vakantiehuis met privé-zwembad maakt uw verblijf in Toscane helemaal tot een feest. Ook kinderen doet u een plezier wanneer ze de mogelijkheid hebben om te zwemmen in de tuin van uw luxe landhuis. Toscane is een sprookje en uw chique Toscaanse vakantievilla doet de rest!

Bekijk ons aanbod