Bekijk ons aanbod

0 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw agriturismo in Toscane ligt aantrekkelijk en rustiek, heeft vaak uitzicht op de Tyrreense Zee of het dromerige binnenland en beschikt soms over een luxe zwembad. Uw casa, fattoria of agriturismo in Toscane is stijlvol en traditioneel ingericht.

Agriturismo Toscane

Uw agriturismo in Toscane laat u kennis maken met het leven op het platteland en de lokale gastronomie. Toscane is de uitvinder van deze vorm van logeren-bij-de boer en kent inmiddels vele vormen van agriturismo’s van eenvoudig tot luxe met zelfs een privé-zwembad en sauna!

Plein tussen platanen

Toscane barst uit zijn voegen van de prachtige steden met oneindig veel cultureel erfgoed en een binnenland waar u nog hartelijk wordt ontvangen door de burgemeester en gastvrij mee mag eten op het plein tussen de platanen. Uw podere of agriturismo in Toscane kent het karakter en de sfeer van Toscane al veel langer.

Agriturismo Toscane

Toscane blinken uit door haar natuurschoon en de hoeveelheid cultureel erfgoed. Hier vindt u bezienswaardige plaatsen als Pisa, Lucca, Prato, Siena of Florence. Deze laatste stad is een van de grote publiekstrekkers van Toscane die vanuit uw appartement of agriturismo in Toscane prima te bereiken zijn.

Chianti route

Heel Toscane straalt gastvrijheid en stijl uit. De Chianti route loopt van Firenze naar Siena en staat al lange tijd op uw verlanglijstje. Ook wanneer u geen wijnkenner bent! Vanuit uw vakantiehuis of agriturismo in Toscane is een prachtige tocht te maken en de boer van uw agriturismo kan u bij terugkomst veel meer vertellen over Chiantiwijn.

Landelijk karakter Agriturismo

Een vakantie in Toscane is pas compleet wanneer u verblijft in een sfeervolle agriturismo. Ook kinderen zijn gek op het logeren-bij-de-boer en dan hebben ze nog geeneens kennisgemaakt met het prachtige zwembad. Wedden dat u volgende keer weer een luxe agriturismo met privé-zwembad in Toscane wilt boeken?

Bekijk ons aanbod