Topic Travel plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en voor advertentiedoeleinden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Een selectie van onze

Alle
Italië, Toscane, Florence en omgeving, Prato
6 personen
3 slaapkamers
Italië, Toscane, Florence en omgeving, Castelnuovo dei Sabbioni
3 personen
1 slaapkamer
8 personen
4 slaapkamers
Italië, Toscane, Florence en omgeving, Rignano sull'Arno
4 personen
2 slaapkamers

Vakantiehuis in Toscane

  • Algemeen
  • Toeristische info

In Toscane proeft en ruikt u de cultuur. Onvergetelijke plaatsen als Florence, Siena en San Gimignano drukken hun stempel op het kleurrijke Italiaanse landschap. Neem in ieder geval ruim de tijd voor een bezoek. Onze vakantiehuizen in Italië gunnen u alle tijd.

Vakantiehuizen in Toscane binnenland

Ontdek leuke verscholen dorpjes. Dorpjes waar de vrouw van de bakker op het plein ongegeneerd ruzie kan maken met de vrouw van de burgemeester. Kies zomaar een klein restaurantje en bestel een dampende pasta met een glas Chianti. De kinderen een pizza. Zullen we hier volgend jaar weer een luxe villa, vakantiehuisje, fattoria of podere huren?

Vakantiehuisje bij Romeinse opgraving

Uw vakantiehuis in Toscane ligt aantrekkelijk en dichtbij leuke bezienswaardigheden. Vergeet niet het middeleeuwse Marittima in de kuststrook Maremma te bezoeken. Daarna lekker zwemmen, want onze vrijstaande vakantiehuizen of villa’s zijn kindvriendelijk en hebben meestal een prachtig zwembad. Uw vakantiehuis in Toscane heeft een fenomenaal uitzicht.

Vakantiewoningen met allure

U hebt alle faciliteiten in uw vakantiehuis in Toscane binnenland. Het vakantiehuisje of de villa ligt veelal op een leuk vakantiepark met fraaie huizen of andere vakantievilla’s. Onze vakantiewoningen in Toscane binnenland zijn eigenlijk allemaal even mooi. Gelukkig, het is vakantie.

Golfen vanuit uw Agriturismo

Uw kinderen voelen zich echt op hun gemak in Toscane. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw borgo, villa of vakantiehuisje. Neem ze eens mee voor een dagje naar een koel waterpark in de buurt, ga samen paardrijden in de olijfgroene heuvels of ga golfen op een van de aantrekkelijke banen in de buurt.