Alle bestemmingen aan de Toscaanse kust

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen aan de Toscaanse kust

In Toscane proeft en ruikt u de cultuur. Plaatsen als Florence, Siena en San Gimignano laten zich vanuit alle standen fotograferen. Vergezichten op vergeten okerkleurige dorpjes. Het kustgebied Versilia langs de Ligurische Zee werkt betoverend. Onze vakantiehuizen in Italië liggen allemaal in de buurt.

Vakantiehuizen aan Toscane kust

Prachtige Italiaanse badplaatsen met brede stranden van fijn wit zand die langzaam in zee aflopen. Lekker voor de kinderen. Kies zomaar een klein restaurantje aan de kust en bestel een Decaciucco, een stoofpotje waarbij vis eerst wordt gebakken en vervolgens wordt gestoofd. Zullen we ergens aan de kust een villa, vakantiehuisje, fattoria of podere huren?

Culinair vakantiehuisje

Uw vakantiehuis aan Toscane kust ligt aantrekkelijk en dichtbij leuke restaurantjes. Het gebruik van verse producten staat hoog in het vaandel. Vis vind je hier natuurlijk vooral aan de kust op het menu. Een glas Chianti erbij? Daarna lekker zwemmen, want onze vrijstaande vakantiehuizen of villa’s zijn kindvriendelijk en hebben meestal een prachtig zwembad.

Aantrekkelijke vakantiewoningen aan zee

U hebt alle faciliteiten in uw vakantiehuis aan Toscane kust. Het vakantiehuisje of villa ligt veelal op een leuk vakantiepark met fraaie huizen of vakantievilla’s. Uw vakantiehuis aan Toscane kust ligt aan zee en heeft soms een fenomenaal uitzicht. Vakantiewoningen aan Toscane kust zijn eigenlijk allemaal aantrekkelijk.

Paardrijden vanuit uw Borgo

Uw kinderen voelen zich echt thuis vakantie in Toscane. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw agriturismo of vakantiehuisje. Neem ze eens mee voor een dagje naar een waterpark in de buurt of ga paardrijden over het brede aantrekkelijke strand van de Etruskische kust. Spannend. Morgen golfen?

Dromerig Toscane

Onze vakantiehuizen staan garant voor een onvergetelijke vakantie aan zee. Tel daarbij op de charme van de bewoners, het zonovergoten klimaat en het dromerige achterland. Laat u betoveren door deze streek en ervaar een optimaal vakantiegevoel vanuit uw vakantiehuis aan Toscane kust.

Florence

Zalige zandstranden en beauties van badplaatsen

  • Prachtige zandstranden met keurig opgestelde ligbedden
  • U komt vast thuis met foto's van de scheve Toren van Pisa…
  • Maak, net als Napoleon, een boottocht naar het eiland Elba
  • Het mondaine Forte dei Marmi met Italiaanse celebrities
  • De marmergroeven bij Carrara, Michelangelo was er blij mee
  • Archeologische nalatenschappen van de Etrusken

Vakantie aan zee in Toscane: strand en cultuur in Italië

Geniet in een vakantiehuis aan de kust van Toscane. Het bekendste deel van Toscane aan de Middellandse Zee heet Versilia. Het strand van Versilia is een van de langste stranden van de Italiaanse kust. Maar laten we de kust van Toscane niet te kort doen. Ook het achterland is schitterend. Heuvels met olijfbomen, wijnranken en piepkleine dorpjes...

De kust van Toscane is een heerlijke streek voor een afwisselende vakantie. Combineer in de vakantie het strand en de cultuur van Toscane.

Vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen aan de kust van Toscane

Bij Topic Travel vindt u uitstekende vakantiehuizen aan de kust in Toscane. In de meeste gevallen staan de vakantiehuizen vrij en aan of bij zee. Ook appartementen en vakantiewoningen, soms in kleinschalige vakantieparken.

In het binnenland van Toscane is een podere of een fattoria (een oorspronkelijk herenboerderij) heet sfeervol en daar kunt u een vakantiehuis met een eigen zwembad reserveren. Ideaal voor een vakantie in de zomer!

Of ontdek de kust van Toscane in het goedkopere laagseizoen. Romantisch, een vakantiehuis met uw partner!

Vakantiehuizen aan zee in Toscane: Versilia

Het meest geliefde deel aan zee in Toscane is Versilia. Hier strekt het strand zich uit langs de Apuaanse Alpen, van Marina di Massa tot Viareggio. Prachtige, kindvriendelijke zandstranden en alle faciliteiten om uw vakantie tot een succes te maken. De stranden zijn veelal opgesplitst in de zogenaamde "Bagni", ofwel strandtenten met relaxte strandstoelen en parasols.

Veel inwoners van Florence en Milaan brengen hier hun strandvakantie door. Aan de kust van Toscane liggen dan ook de meeste vakantiehuizen aan zee.

Bezienswaardigheden aan de kust van Toscane

Uw vakantiehuis is de perfecte basis voor leuke uitstapjes om de bezienswaardigheden te ontdekken. Bezoek in uw vakantie Cinque Terre, vijf kleine vissersdorpjes die tegen de rotsen aan zee lijken geplakt. De wijngaarden van Colle Lucesse en de marmergroeven van Carrara. Vanuit Lerici kunt u een schitterende boottocht maken langs dit unieke gebied. En in het binnenland Florence, Lucca en Pisa.

Vanuit de vakantiehuizen van Topic Travel maakt u de fraaiste uitstapjes!

Het achterland van de kust van Toscane

Even achter de kust van Toscane staat het landschap werkelijk vol met olijfbomen, wijnranken en cipressen. Smalle bergweggetjes kronkelen over de terrasvormige heuvels, hun weg zoekend naar ingeslapen dorpjes. U maakt hier in uw vakantie onvergetelijke bergwandelingen. Soms zo uit uw vakantiehuis!

Wekelijks zijn er in de dorpjes streekmarkten waar allerlei streekproducten zult vinden. Misschien een leuk souvenir van de vakantie?

Vakantiehuizen aan de kust van Toscane: strand en cultuur in Italië

De kust van Toscane is een heerlijke streek voor een afwisselende vakantie. Combineer in de vakantie het strand en de cultuur van Toscane.

Een vakantiehuis aan de kust van Toscane: strand en cultuur in Italië!

Alle vakantiehuizen aan de Toscaanse kust
Aanmelden