Een selectie van onze vakantiehuizen in Siena

Alle vakantiehuizen in Siena

Vakantiehuizen in de omgeving van Siena

8 personen
3 slaapkamers
7 personen
4 slaapkamers
5 personen
2 slaapkamers
Italië, Sicilië, Zafferana Etnea
10 personen
5 slaapkamers

Vakantie in Siena

  • Algemeen
  • Toeristische info

Siena doet u voor eventjes met de ogen knipperen! Deze stad in het zuidelijk deel van Toscane ademt die typisch Toscaanse sfeer uit waarnaar u zo verlangt. Uw sprookjes borgo of podere in Siena ligt vlakbij het centrum of even buiten de stad!

Siena doet u voor eventjes met de ogen knipperen! Deze stad in het zuidelijk deel van Toscane ademt die typisch Toscaanse sfeer uit waarnaar u zo verlangt. Uw sprookjes borgo of podere in Siena ligt vlakbij het centrum of even buiten de stad!

Agriturismo Siena

Het Piazza del Campo in Siena is vet omcirkeld in uw reisgids en niet zonder reden. Het plein straalt, en getuigt van een rijke geschiedenis. Natuurlijk beklimt u de Torre del Mangia, de 102 meter hoge klokkentoren en geniet van het uitzicht. Uw vakantiehuis of agriturismo bij Siena is hiervandaan misschien wel te zien. Borgo Siena Uw reisgids vermeldt dat op het plein de beroemde Palio elk jaar wordt gehouden. De beste paardrijders proberen zo snel mogelijk drie rondjes op het plein te rijden en het spektakel duurt bijna een week! Uw vakantievilla of appartement in Siena ligt op de mooiste plek om te genieten van de palio.

Toscaanse heuvels

Onze vakantiehuizen in Siena liggen ideaal voor uitstapjes naar de kust en voor lange wandelingen in de Toscaanse heuvels. Deze omgeving heeft zoveel te bieden dat het u duizelt! Bijkomen van alle indrukken doet u in uw vakantiehuis of vakantievilla bij Siena.

San Gimignano bij vakantiehuis

De veertien torens San Gimignano bepalen het beeld vanuit Siena naar het noorden. Dit historische plaatsje met leuke straatjes en doorkijkjes wordt ook wel het Manhattan van Toscane genoemd. Uw huis, borgo of vakantiewoning in Siena ligt hier niet ver vandaan.

Abdij van Monte Oliveto Maggiore

De Abdij van Monte Oliveto Maggiore, even ten zuiden van Asciano, mag u niet missen. De sprookjesachtige abdij ligt verscholen tussen hoge, donkere cipressen. Uw vakantiehuis of bungalow in Siena ligt vlakbij en het tochtje is adembenemend.

Chiantiroute Florence

Uw landhuis in Siena ligt in een gebied waar de Romeinen het ooit voor het zeggen hadden en hun nalatenschap doet u met volle teugen genieten. De Chiantiroute naar Florence staat morgen op het programma.