Alle bestemmingen in Toscane

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Lastminute
1 Vakantiehuis
Gezinnen met kinderen
1 Vakantiehuis

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Toscane binnenland

In Toscane proeft en ruikt u de cultuur. Onvergetelijke plaatsen als Florence, Siena en San Gimignano drukken hun stempel op het kleurrijke Italiaanse landschap. Neem in ieder geval ruim de tijd voor een bezoek. Onze vakantiehuizen in Italië gunnen u alle tijd.

Vakantiehuizen in Toscane binnenland

Ontdek leuke verscholen dorpjes. Dorpjes waar de vrouw van de bakker op het plein ongegeneerd ruzie kan maken met de vrouw van de burgemeester. Kies zomaar een klein restaurantje en bestel een dampende pasta met een glas Chianti. De kinderen een pizza. Zullen we hier volgend jaar weer een luxe villa, vakantiehuisje, fattoria of podere huren?

Vakantiehuisje bij Romeinse opgraving

Uw vakantiehuis in Toscane binnenland ligt aantrekkelijk en dicht bij leuke bezienswaardigheden. Vergeet niet het middeleeuwse Marittima in de kuststrook Maremma te bezoeken. Daarna lekker zwemmen, want onze vrijstaande vakantiehuizen of villa’s zijn kindvriendelijk en hebben meestal een prachtig zwembad. Uw vakantiehuis in Toscane binnenland heeft een fenomenaal uitzicht.

Vakantiewoningen met allure

U hebt alle faciliteiten in uw vakantiehuis in Toscane binnenland. Het vakantiehuisje of de villa ligt veelal op een leuk vakantiepark met fraaie huizen of andere vakantievilla’s. Onze vakantiewoningen in Toscane binnenland zijn eigenlijk allemaal even mooi. Gelukkig, het is vakantie.

Golfen vanuit uw Agriturismo

Uw kinderen voelen zich echt op hun gemak in Toscane. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw borgo, villa of vakantiehuisje. Neem ze eens mee voor een dagje naar een koel waterpark in de buurt, ga samen paardrijden in de olijfgroene heuvels of ga golfen op een van de aantrekkelijke banen in de buurt.

Onvergetelijk Toscane

Onze vakantiehuizen staan garant voor een onvergetelijke vakantie. Tel daarbij op de charme van de bewoners, de eeuwenoude cultuur en het Mediterrane klimaat. Laat u betoveren door Toscane en ervaar een optimaal vakantiegevoel vanuit uw vakantiehuis in Toscane binnenland.

Siena en Florence

Cultuur en natuur in de overtreffende trap

  • Glooiend landschap met statige cipressen en fattoria's
  • Pittoreske hoogtepunten als Lucca, Arezzo en Cortona
  • Galleria degli Uffizi, hét kunstmuseum in Florence
  • Renaissancekastelen en -palazzi van het geslacht De'Medici
  • Paardenrennen in Siena; een daverend spektakel!
  • Prosciutto e salame met een glas Chianti classico

Vakantiehuizen in Toscane: Italië op zijn mooist

Een vakantiehuis in Toscane betekent genieten. Laat u betoveren door het landschap van glooiende heuvels met cipressen, kastelen, kerkjes en vestingstadjes. En uitgestrekte wijngaarden. Want de beste wijn van Italië is natuurlijk de Chianti uit Toscane. Toscane is gemaakt voor een fantastische vakantie!

Bezoek de ingeslapen dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. Ervaar in uw vakantie het tijdloze karakter van Toscane. Bewonder de ongekende schat aan cultuur met als hoogtepunt Florence!

In Toscane combineert u in uw vakantie een schitterend landschap met een overvloed aan cultuur. Vakantie in Toscane: Italië op zijn mooist!

Vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen in Toscane van Topic Travel

Bij Topic Travel reserveert u eersteklas vakantiehuizen in Toscane. Mooie vakantiehuizen maar ook appartementen en vakantiewoningen, soms in vakantieparken. Bijzonder sfeervol is een fattoria of een podere (oorspronkelijk herenboerderijen). Uiteraard kunt u kiezen voor een vakantiehuis met een zwembad.

Ook is Toscane perfect voor een romantische vakantie in het goedkopere laagseizoen!

Bezienswaardigheden in Toscane

Toscane is de culturele schatkamer van Italië. De vakantiehuizen in Toscane zijn de perfecte basis om de streek te ontdekken. De top drie bestaat uit Florence, Siena en San Gimignano. Maar vrijwel elke stad of dorpje is in de vakantie de moeite van uw bezoek waard. Schitterende kathedralen en kerkjes, pittoreske straatjes en vergezichten. Statige pleinen met "palazzi" en interessante musea. Goethe vatte Toscane uitstekend samen; Toscane ligt niet zo zeer in Italië, alswel Italië in Toscane.

Vanuit uw vakantiehuis van Topic Travel maakt u de mooiste uitstapjes in Toscane!p

Een vakantie in Toscane is ieder seizoen genieten

Geniet tijdens uw vakantie in Toscane van een bonte kleurenwaaier. In de lente wordt het landschap overheerst door fonkelrode klaprozen. In de zomer strekken de velden vol zonnebloemen zich zo ver het oog reikt. De milde herfst kleurt warm met roodbruine en okertinten. Met volrijpe druiven, klaar om geoogst te worden. De winter is voor de pijnbomen, de cipressen en de zilvergroene olijfbomen.

Een vakantie in Toscane hoeft niet altijd in de zomer plaats te hebben. Ieder seizoen kunt u genieten in een vakantiehuis in Toscane!

De keuken in Toscane

In Toscane heeft ieder dorpje zijn eigen Trattoria, een familierestaurantje waar eerlijke, heerlijke en ongecompliceerde gerechten worden geserveerd. Altijd bereid met verse ingrediënten. Vergeet vooral niet om een fles Chianti te bestellen in uw vakantie.
Verruil gerust zo nu en dan de keuken van uw vakantiehuis in Toscane voor een lokaal restaurant!

Golfen in Toscane

Golfen in uw vakantie in Toscane? Hier liggen fraaie golfbanen! En uw warme trui kunt u in Toscane gewoon thuis laten. Dat komt uw swing ten goede!

Op de Circolo del Golf dell'Ugolino bij Florence gingen wereldspelers u voor. Geliefd is de weids opgezette Golf Club Le Pavoniere. En ook op de Poggio dei Medici bij Scarperia zult u genieten van het landschap van Toscane.

Maar er zijn natuurlijk veel meer golfbanen in Toscane. De afstand vanaf de vakantiehuizen naar de dichtstbij gelegen golfbaan vindt u in de beschrijvingen.

Een vakantiehuis in Toscane: Italië op zijn mooist!

In Toscane combineert u in uw vakantie een schitterend landschap met een overvloed aan cultuur.

Een vakantiehuis in Toscane: Italië op zijn mooist!

Alle vakantiehuizen in Toscane
Aanmelden