Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

12 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Sicilië ligt in het zuidelijke deel van de Middellandse-Zee en is zo groot dat u er na jaren nog steeds niet uitgekeken raakt. In het oosten, nabij Catania, ligt de trotse vulkaan de Etna die vanuit de verte altijd het beeld van het eiland bepaalt. Vanuit uw vakantiepark op Sicilië staat een tochtje naar de vulkaan op menig lijstje.

De tempel van Segesta

De Griekse cultuurschatten zijn belangrijke trekpleisters voor veel bezoekers van het eiland. Bij Agrigento ligt de Concordiatempel en in de provincie Trapani ligt de tempel van Segesta. Deze is door zijn vrijwel perfecte staat een van de belangrijkste van de nog bestaande Griekse tempels in de wereld. Uw landhuis op het familiepark op Sicilië heeft ook wel wat van een tempel!

Siciliaanse ijsjes

Onze vakantieparken op Sicilië liggen in de buurt van prachtige stranden waar u zich tegoed kunt doen aan vele lekkernijen. Op Sicilië eet u een ijsje (soms met slagroom) samen met een broodje. Het broodje doopt u weer in het ijsje. Het vakantiepark op Sicilië heeft meestal ook een restaurant waar deze speciale Siciliaanse ijsjes worden geserveerd.

Vakantiepark Sicilië

Vanuit uw vakantievilla op Sicilië brengt u natuurlijk een bezoek aan de grillige oostkust van het eiland. Taormina is een aanrader en het grote Grieks-Romeins theater is een voltreffer. Romeinse mozaïeken zijn te bewonderen in de Villa Romana del Casale bij Piazza Armerina. Ze liggen niet ver van onze vakantieparken op Sicilië.

Landhuis met privé-zwembad

U heeft alle comfort in uw vakantiehuis op het park. Uw Siciliaanse vakantievilla of podere ligt in een groen vakantiepark met veel faciliteiten. Er is meestal wifi, een sauna of recreatieruimte op het park en een animatieteam staat vaak tot uw beschikking. Sommige huizen hebben zelfs een privé-zwembad bij hun vakantiehuis op Sicilië.

Vakantiepark met airco

Een huis of borgo op Sicilië doet uw hart sneller kloppen en door de zuidelijke ligging in de Middellandse-Zee hoeft u over het weer niet in te zitten. Uw eigen parkbungalow op Sicilië heeft met wat geluk ook airco!

Bekijk ons aanbod