Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

209 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De stoere kust van Sicilië is meer dan 1000 kilometer lang en vooral aan de brede klifkusten in het zuiden treft u lange zandstranden aan. Uw vakantiehuis of borgo aan zee in Sicilië ligt vast in de buurt van steile kliffen die het betoverende landschap domineren. De zon maakt hier overuren en op Sicilië is de zee azuurblauw.

Vakantiehuis Sicilië aan zee

Sicilië kent prachtige lange stranden bij imponerende natuurgebieden. Aan de Riviera dei Limoni, tussen Taormina en Catania, loopt de kust steil naar beneden in de Ionische zee en in het noordoosten liggen brede aanlokkelijke zandtongen. Uw vakantiehuis aan zee op Sicilië ligt altijd aantrekkelijk!

Grieken hoofdrol

Deze regio ontspant omdat de rustige zandstranden en het dromerige achterland, boordevol oude Griekse tempels, van een oogverblindende schoonheid zijn. Een vakantiehuis op Sicilië aan zee laat u wegdromen naar oude tijden waarin de Grieken de hoofdrol speelden!

Vakantievilla aan strand

Onze vakantiehuizen aan zee op Sicilië liggen nooit ver van indrukwekkende vindplaatsen als het theater van Taormina, Agrigento, Segesta, Selinunte en Siracusa. Soms ligt uw vakantiehuis op Sicilië in een vakantiepark aan zee waar de Italiaanse gastvrijheid geen grenzen kent.

Hoogste vulkaan

Met zijn hoogte van 3369 m is de Etna in Italië de hoogste vulkaan van Europa en een tochtje per kabelbaan naar de top staat zeker op uw programma. De zwarte lavavelden laten een onvergetelijke indruk achter en hetzelfde geldt voor uw leuke vakantiehuis of fattoria aan zee. Sicilië grossiert in sprookjes!

Huis aan zee met privé-zwembad

Welkom in uw vakantiehuisje aan de kust. Sicilië is het eiland voor levensgenieters die weten wat genieten is. Uw huis aan zee op Sicilië heeft misschien wel een privé-zwembad waarin u tot in de late uurtjes baantjes kunt zwemmen. Er is niets leuker dan een landhuis of vakantievilla aan zee. Sicilië inspireert!

Bekijk ons aanbod