Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

16 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Sardinië ligt dromerig in de azuurblauwe Middellandse-Zee op u te wachten. Liefhebbers van verscholen strandjes, leuke plaatsen en een gastvrij binnenland vinden hier hun walhalla. Het eiland heeft een geheel eigen karakter en vanuit uw vakantiepark op Sardinië zit u snel op een van de vele stranden of bezoekt u een van de historische plaatsen.

Fenicische ruïnes bij Bosa

Ontdek zeker Sassari. De stad is rijk aan kerken uit verschillende perioden, waarvan de Dom van Sint-Nicolaas de belangrijkste is. Ook de Fenicische ruïnes bij Bosa zijn bezienswaardig. Hier zijn fundamenten en grondvesten van huizen en paleizen blootgelegd. Uw landhuis op het vakantiepark op Sardinië ligt hier niet ver vandaan.

Verscholen baaien

Onze vakantieparken op Sardinië liggen in de buurt van vele stranden in alle soorten en maten. De kleine verscholen baaien die soms alleen te voet bereikbaar zijn, worden omringd door vele kliffen. De Grotta di Nettuno zijn een echte bezienswaardigheid en zijn met een bootje goed te bereiken vanuit uw borgo of fattoria in het vakantiepark op Sardinië!

Vakantiepark Comomeer

Vanuit uw vakantievilla op Sardinië brengt u natuurlijk een bezoek aan kleine dorpjes in het binnenland. Neem de tijd voor een praatje en laat u verleiden tot een glaasje Chianti op een van die piepkleine terrasjes tussen de platanen. Ze liggen niet ver van onze familieparken op Sardinië.

Landhuis met privé-zwembad

U heeft alle comfort in uw vakantiehuis op het park. Uw vakantievilla ligt in een groen vakantiepark met veel faciliteiten. Er is meestal wifi, een sauna of recreatieruimte op het park en u kunt vaak tafeltennissen of tennissen. Sommige huizen hebben zelfs een privé-zwembad bij hun vakantiehuis op Sardinië.

Familiepark Sardinië

Een chalet op Sardinië zorgt voor ontspanning en het droomeiland heeft alles voor een geslaagde vakantie op een sprookjeseiland voor de kust van Italië. Uw eigen parkbungalow op Sardinië doet u even blozen!

Bekijk ons aanbod