Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

27 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis aan zee op Sardinië garandeert een droomvakantie. De bijzondere Italiaanse sfeer aan de Costa Smeralda en de betoverende stranden van Sardinië zorgen voor totale ontspanning. Hier kunt u nog wandeltochten maken langs de kust en zonder aankondiging een eenzame baai met azuurblauw water vinden.

Bungalow aan zee Sardinië

Vanuit uw podere of vakantiewoning aan zee op Sardinië kunt u dagelijks kiezen uit strandjes die verspreid liggen over het gehele eiland. Lange witte stranden worden afgewisseld door kleine rotsbaaien of in het zuiden stranden die grenzen aan een betoverend natuurgebied.

Vrolijke terrasjes

Neem plaats op een van die vrolijke terrasjes aan de kust en geniet van kleine sardientjes ingewreven met zeezout. De azuurblauwe Middellandse Zee kunt u bijna aanraken vanuit uw borgo of vakantiehuis aan zee. Sardinië is verleidelijk en romantisch tegelijkertijd.

Vakantiehuis aan zee

Sardinië staat bekend om haar afwisselende natuur en de prachtige stranden. Het strand van l’Arena Bianca aan de Costa Smeralda heeft oogverblindend wit zand en is de ideale plek om een Sardijnse zonsondergang te ervaren. Dit is een van de mooiste stranden van Sardinië!

Golf van Cagliari

Het sprookjesuitzicht op de Golf van Cagliari laat uw romantische hart sneller kloppen. Hier vindt u stranden barstenvol romantiek en vermaak. Slenter door de leuke straatjes van de hoofdstad Cagliari en geniet van de Sardijnse sfeer. Even verderop ligt uw appartement of vakantiehuis aan zee. Sardinië is authentiek!

Valle dei Nuraghi

Indien u toe bent aan wat anders dan zon, zee en strand, breng dan beslist een bezoek aan De Valle dei Nuraghi. De Nuraghi zijn het belangrijkste archeologisch erfgoed van het eiland en zijn gemaakt van blokken steen die droog op elkaar gestapeld werden. De Valle dei Nuraghi is goed bereikbaar vanuit uw landhuis aan zee.

Sardinië en Alghero

Alghero is een mooi 12e eeuws stadje in het noordwesten van dit sprookjeseiland en prima bereikbaar vanuit uw vakantiewoning op Sardinië. De zee is vanaf de Catalaanse stadsmuur goed te bewonderen.

Bekijk ons aanbod