Alle bestemmingen in Rome / Lazio

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Rome / Lazio

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Rome

Uw vakantiehuisje in Rome ligt in een van de vijf provincies van de Italiaanse regio Lazio. De hoofdstad is Rome en is het hoogtepunt van uw droomvakantie. Met wat geluk heeft uw vakantiehuis uitzicht op de stad én het Vaticaan. Uw borgo kan in een vakantiepark liggen en heeft soms zelfs WIFI of een privé-zwembad. Er zijn zelfs vakantiehuizen in Rome die ook nog sauna hebben.

Vakantievilla Rome

Het achterland is het walhalla voor liefhebbers van meren van vulkanische oorsprong; het grootste is het Meer van Bracciano. In het landschap zijn op vele plekken herinneringen aan het Romeinse Rijk te vinden. Uw vakantiehuis in Rome ligt op een plek waar ook de oude Romeinen van smulden.

Schrijvers en schilders

Uw huis of fattoria in Rome ligt verscholen tussen piepkleine Italiaanse dorpjes in een sereen okerkleurige landschap dicht bij de hoofdstad of met wat geluk zelfs in de stad. Het uitzicht vanuit uw vakantiehuis of agriturismo is fenomenaal. Niet zo gek dat deze streek zo gelieft is bij schrijvers en schilders.

Beroemde kunstenaars

Eerst naar Rome, de Città Eterna of de eeuwige stad. In het Colosseum in Rome speelden zich in de Romeinse tijd vaak bloederige taferelen af onder het oog van 40.000 tot misschien wel 85.000 toeschouwers. Het amfitheater is 52 meter hoog en telt vier verdiepingen. Hiervandaan is uw fraaie landhuis of fattoria goed te zien wanneer het weer helder is.

Kleinste staat ter wereld

Vaticaanstad is het domein van de Rooms-katholieke Kerk. De stadstaat is de kleinste staat ter wereld en wordt omringd door hoge muren. Staatshoofd van Vaticaanstad is de paus, die zijn officiële residentie heeft in het Apostolisch Paleis. Uw vakantiehuis in Rome is voor eventjes uw stijlvolle Paleis.

Engelenburcht en Spaanse Trappen

Miljoenen gelovigen van over de hele wereld bezoeken jaarlijks de Sint Pieter om het graf van de apostel Petrus te zien, maar ook de Trevi-Fontein, de Engelenburcht en de Spaanse Trappen maken een verpletterende indruk. Vanaf de 1900 meter hoge top heeft u een fenomenaal uitzicht over de stad én uw vakantiehuis in Rome.

Appartement Città Eterna

Rome nodigt u uit voor een heerlijk vakantie avontuur in een van de fraaiste delen van Italië. Laat u trakteren op een betoverend landschap, de Città Eterna en geniet van de vele gastronomische uitdagingen. De zon lijkt hier altijd te schijnen en vanuit uw leuke appartement of vakantiehuis in Rome kunt u de Tyrreense Zee bijna aanraken.

 

Vakantiehuis Rome

Alle vakantiehuizen in Rome / Lazio
Aanmelden