Alle bestemmingen in Noord-Italië

Rio
Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Noord-Italië
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
24 vakantiehuizen
Lastminute
9 vakantiehuizen
Groepshuizen
4 vakantiehuizen
Wellness
4 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Piemonte

Uw vakantiehuis in Piemonte ligt op een romantische plek in Noord-Italië. Uw casa of huis ligt soms in een vakantiepark, beschikt over alle comfort en heeft vaak een privé-zwembad. Uw landhuis in Piemonte is elegant ingericht en heeft een traditioneel Italiaanse uitstraling.

Borgo Piemonte

Uw vakantiehuis, borgo of podere in Piemonte ligt in een sprookjesachtige regio. De regio ligt in het noordwesten van Italië en grenst aan de Zwitserse en Franse Alpen. Uw vakantiehuis of fattoria in Piemonte is het vertrekpunt voor een oneindige serie leuke tochtjes.

Populair Piemonte

Uw huis in Piemonte ligt niet ver van de nationale parken van Argentera, het Parco delle Alpi Maritime en Alta Valle Pesio. Stuk voor stuk pareltjes waar u, in een ongerepte natuur kunt genieten. Uw vakantiehuis of borgo in Piemonte ligt dus in een zeer aantrekkelijk gebied.

Agriturismo Turijn

Piazza Castello, de Piazza San Carlo en de Piazza Vittorio Veneto in Turijn vragen om uw bijzonder aandacht. Op het plein Armeria Reale liggen het voormalige koninklijk paleis uit de 17e eeuw en de renaissance kathedraal San Giovanni Battista. Uw fraaie landhuis of agriturismo in Piemonte ligt in de buurt.

Vakantiehuizen Piemonte

Acqui Terme is sinds de Romeinse tijd bekend om haar hete zwavelbronnen en om het Balneologisch laboratorium. Uit de Romeinse tijd dateren verder resten van baden en een aquaduct. Uw sfeervolle appartement of bungalow in Piemonte heeft misschien ook wel een Romeinse uitstraling!

Podere tussen wijngaarden

Asti staat vet omcirkeld op uw verlanglijstje. De plaats is het centrum van een belangrijk wijnbouwgebied en heeft een Gotische bakstenen kathedraal uit de 14e eeuw, een Romaanse campanile, een 12e eeuws baptisterium en diverse middeleeuwse verdedigingstorens.

Huis Piemonte

Piemonte heeft alles voor een dromerige en culturele vakantie aan de voet van de Alpen. Daar komt bij dat Piemonte gastronomisch een paradijs is voor fijnproevers. Wedden dat u volgend jaar weer een comfortabel vakantiehuis in Piemonte wilt!

Alle vakantiehuizen in Noord-Italië
Aanmelden