Alle bestemmingen

Rio
Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
15 vakantiehuizen
Lastminute
6 vakantiehuizen
Wellness
3 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Noord-Italië

Uw vakantiehuis in Noord-Italië ligt op een droomplek waar het u aan niets zal ontbreken. Uw casa of huis ligt soms in een vakantiepark, beschikt over alle comfort en heeft vaak een privé-zwembad. Uw landhuis in Noord-Italië is sfeervol ingericht en heeft een traditioneel Italiaanse uitstraling.

Uw vakantiehuis, borgo of podere in Noord-Italië maakt u gelukkig en vanuit uw villa in Noord-Italië kunt u dagelijks kiezen uit leuke tochtjes in het stroomgebied van de Po of langs een van de vele meren maar u kunt ook gewoon lekker luieren met een boek en genieten van het uitzicht op de toppen van de Dolomieten.

Belangrijke trekpleisters

De meren in Noord-Italië zijn belangrijke trekpleisters en eigenlijk maakt het helemaal niet uit of uw huis aan het Gardameer, het Lago Maggiore, het Comomeer, het Idromeer, het Iseomeer of aan het Ledromeer staat. Tip! Maak vanuit uw landhuis of bungalow in Noord-Italië een prachtige boottocht over het Gardameer.

Vakantiehuis Noord-Italië

Uw huis in Noord-Italië ligt misschien wel aan het meer van Lugano. Het mondaine Lugano is de hoofdstad van het district Lugano en heeft een chique uitstraling. De stad heeft het karakter van Italië en de properheid van Zwitserland. Uw vakantiehuis of fattoria in Noord-Italië ligt net over de grens.

Vakantiehuizen Noord-Italië

Geniet met volle teugen van de charme en de elegantie van Noord-Italië en laat u verrassen door de veelzijdige gastronomie van Piemonte, Aosta of Lombardije. Slenter door de nauwe straatjes van Bolzano of Trento en geniet op een terras ergens in het flamboyante Milaan van een dampende Tortellini Gratinati met een glaasje Chianti. In de verte ligt uw agriturismo of borgo in Noord-Italië.

Romantisch hart

Noord-Italië doet uw romantisch hart sneller kloppen. Vraag uw partner ten huwelijk aan de oevers van het Comomeer en wij durven te wedden dat u volgend jaar weer een comfortabel chalet of vakantiehuis in Noord-Italië wilt huren!

Vakantiehuisje Noord-Italië

Bekijk ons aanbod
Aanmelden