Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

982 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Italië met zwembad is een echte voltreffer. Het landhuis heeft vaak uitzicht op de zee of het dromerige binnenland en is vanzelfsprekend stijlvol en traditioneel ingericht. Soms ligt uw Italiaanse huis met zwembad in een vakantiepark. Bekijk ook onze vakantiehuizen met zwembad in Umbrië, Sardinië en Sicilië.

Vakantiehuis Italië met zwembad

U heeft altijd al gedroomd van een agriturismo of borgo met zwembad. Het dagelijkse zwemritueel zorgt voor ontspanning en na een warm dagje Italië is het leuk om met de kinderen te spelen in uw eigen privé-zwembad. Na de maaltijd, praat u nog wat na over Italië in uw landhuis met zwembad.

Italië is gastvrij

Italië is hartelijk en gastvrij. De Italianen houden van kinderen en houden van mensen en lunchen graag samen aan lange tafels onder de platanen. Kijk er niet gek van op wanneer men u spontaan uitnodigt voor een dampende schotel spaghetti. Bij terugkomst wacht uw vakantiehuis met zwembad! Italië kent hoge temperaturen in de zomer.

Vakantiehuis Italië met privé-zwembad

De geschiedenis van Italië is indrukwekkend en de Etrusken en de Romeinen hebben veel cultureel erfgoed achtergelaten. Bezienswaardige plaatsen als Napels, Rome, Pisa, Lucca, Prato, Siena of Florence heten u graag welkom. Deze laatste stad mag u beslist niet laten liggen voordat u weer afreist naar uw borgo of vakantiehuis met privé-zwembad. Italië laat u nooit los!

Italiaanse gastronomie

De Italiaanse gastronomie is stijlvol en meeslepend. De romantische Chianti route in Toscane loopt als een lang lint van Firenze naar Siena en staat natuurlijk op uw verlanglijstje. U dineert in een van die leuke wijndorpjes! Vanuit uw vakantiehuis met zwembad in Italië is de tocht goed in een dag te maken.

Vakantiehuis Italië zwembad

Een vakantie in Italië is nog veel leuker wanneer u een vakantiehuis met zwembad huurt. Ook kinderen zijn gek op een zwembad bij het huis en zijn niet uit het water te slaan. Een luxe bungalow of fattoria met privé-zwembad in Italië is een prima optie voor levensgenieters!

Bekijk ons aanbod