Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

27 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De Italiaanse meren zijn de best denkbare plek voor onze fraaie vakantieparken. Een zwembad, een tennisbaan of een restaurant behoren vaak tot de standaard faciliteiten en het park ligt meestal aan het meer. Het grootste en meest bekende meer is het Gardameer terwijl het Lago Maggiore en het Comomeer populair zijn bij levensgenieters.

Park Italiaanse meren

Onze villaparken aan de Italiaanse meren liggen op idyllische plekjes waar u voortdurend het gevoel heeft te dromen. Het Iseomeer, het Idromeer, Lago d'Endine en het Lago di Varese zijn kleine pareltjes die stuk voor stuk uitblinken door hun charme en dat geldt ook voor ieder vakantiepark aan de Italiaanse meren.

Bungalowpark in de verte

De Monte Baldo bergtoppen bij het Gardameer zijn aantrekkelijk voor wandelaars, mountainbikers en paragliders. Tip! Een tochtje met de kabelbaan naar de zeventienhonderd meter hoge top is een aanrader. Het uitzicht is sprookjesachtig en in de verte ligt uw bungalowpark.

Italiaanse meren

Het Comomeer is het domein voor watersporters, maar indien u liever flaneert door de straatjes van Como en geniet van de terrasjes en leuke winkeltjes, dan mag dat ook. Het Lago di Trasimeno ligt ten zuiden van Toscane en pronkt met haar ligging bij historisch Perugia. Uw vakantiepark aan de Italiaanse meren ligt goed!

Familiepark Italiaanse meren

Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori liggen in het Lago Maggiore. Deze eilandjes liggen in de grote baai of uitham van het meer bij Verbania. Bij Cannobio liggen op drie eilandjes de ruïnes van middeleeuwse kastelen. Het vertrekpunt voor een tochtje hiernaartoe is uw leuke vakantiepark aan de Italiaanse meren.

Villaparken met privé-zwembad

In onze comfortabele bungalowparken aan de Italiaanse meren heeft u echt het gevoel welkom te zijn en men zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken. De vrijstaande vakantiehuizen op onze villaparken beschikken vaak over draadloos internet en een privé-zwembad. 

Bekijk ons aanbod