Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

42 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Italië grossiert in paradijselijke meren en door sommige al te enthousiaste merenliefhebbers wordt er vaak gezegd dat er meer meren zijn dan bergen. Italië kent vaak hoge temperaturen en veel van onze vakantiehuizen aan de Italiaanse meren hebben dus een zwembad. Een vakantiehuis aan de Italiaanse meren met privé zwembad is natuurlijk ook een optie!

Huis met privé zwembad

Uw vakantie in een vakantiehuisje of vakantievilla aan de Italiaanse meren met zwembad wordt adembenemend. De meren van Italië hebben een enorme aantrekkingskracht en dat komt vooral door het indrukwekkende natuurschoon, het klimaat, de leuke plaatsen én omdat de vakantiehuizen aan de Italiaanse meren vaak een privé zwembad hebben.

Fattoria Italiaanse meren

Alle meren liggen in een sprookjesachtige regio met veel leuke Italiaanse plaatsen. Bij terugkomst van uw tochtje wacht uw romantische vakantiehuis met zwembad. Privé zwemmen kan dus ook, indien u heeft gekozen voor een agriturismo of bungalow met privé zwembad. De Italiaanse meren zijn een paradijs voor levensgenieters!

Fattoria zwembad Italiaanse meren

Het grootste meer is het Gardameer, daarna volgen het Lago Maggiore en het Comomeer. Deze drie meren zijn ook het meest bekend. In de vele meren kunt u heerlijk surfen, zeilen of waterskiën en het vertrekpunt is uw vakantiewoning met privé-zwembad aan de Italiaanse meren.

Vakantievilla met privé-zwembad

Kleinere Italiaanse meren zijn het Idromeer, het Lago d'Endine, het Iseomeer en het Lago di Varese. Stuk voor stuk kleine pareltjes waar u uw ogen uitkijkt en ieder meer heeft een geheel eigen karakter en een innemende charme. Uw vakantievilla met zwembad aan de Italiaanse meren heeft ook charme!

Bungalow Italiaanse meren

Hoe uw keuze ook uitvalt, een bungalow aan de Italiaanse meren is het walhalla voor liefhebbers van watersport en leuke plaatsen die uit hun voegen barsten van de romantiek. Wedden dat u volgende keer weer een landhuis met privé-zwembad aan de Italiaanse meren wilt huren!

Bekijk ons aanbod