Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
4 vakantiehuizen
Lastminute
1 Vakantiehuis
Wellness
1 Vakantiehuis

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan het meer van Lugano

Uw vakantiehuis aan het Meer van Lugano ligt nog net niet in het paradijs, maar het scheelt niet veel. Uw casa of huis ligt soms in een vakantiepark, beschikt over alle comfort en heeft vaak een privé-zwembad. Uw landhuis aan het Meer van Lugano is sfeervol ingericht en heeft een traditioneel Italiaanse uitstraling.

Vakantiehuisje aan meer

Uw vakantiehuis, borgo of podere aan het Lago di Lugano ligt in een populaire regio. Het Meer van Lugano ligt op de grens van Zwitserland en Italië. Het meer ligt tussen het Lago Maggiore en het Comomeer in. Vanuit uw vakantiehuis aan het Meer van Lugano kunt u kiezen uit talloze tripjes in de buurt van het meer.

Het mondaine Lugano

Uw huis aan het Meer van Lugano ligt nooit ver van de grootste stad van het Italiaanssprekende kanton Ticino in Zuid-Zwitserland. Het mondaine Lugano is de hoofdstad van het district Lugano. Lugano heeft een sfeervolle en mondaine sfeer. De stad is duidelijk Italiaans van karakter, maar heeft de Zwitserse doelmatigheid. Uw vakantiehuis aan het Lago di Lugano heeft van beiden wat.

Porlezza bezoeken

De schilderachtige straatjes van het Italiaanse Porlezza doen uw hart sneller kloppen. Porlezza is de eerste echte Italiaanse plaats wanneer u de grens oversteekt. Tip! Bezoek deze plaats vooral wanneer er markt is. Uw fraaie landhuis of bungalow aan het Meer van Lugano ligt vlakbij.

Vakantiehuizen Meer van Lugano

Het sterk vertakte meer wordt door talrijke bergen omgeven. De Monte Generoso is de hoogste berg aan het Lago di Lugano. Een tandradbaan verbindt Capolago met de berg. Hiervandaan kunt u, met wat geluk, uw karakteristieke appartement of bungalow aan het Meer van Lugano zien liggen.

Huis Lago di Lugano

Het Meer van Lugano heeft alles wat u maar wenst voor een veelzijdige vakantie. Maak een boottochtje over het meer en wij durven te wedden dat u volgend jaar weer een comfortabel chalet of vakantiehuis aan het Meer van Lugano wilt!

Bekijk ons aanbod
Aanmelden