Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

15 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Marche aan zee maakt direct een verpletterende indruk! De betoverende regio Marche of Marken, ligt ten zuiden van Emilia-Romagna in Italië. Uw huis aan zee ligt soms in een vakantiepark met alle faciliteiten. Marche grenst aan San Marino en een bezoekje staat zeker op het programma.

Monte Vettore in Marche

Uw landhuis aan de Adriatische kust ligt in een betoverend decor van de langgerekte Apennijnen. De hoogste top is de Monte Vettore (2476 m) en hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de Adriatische kust. Tip! Indien u tijd over heeft, maak dan een wandeltocht naar de top.

Vakantievilla Marken aan zee

Marche heeft veel te bieden en de zon maakt hier overuren. Uw landhuis in Marche is comfortabel en sfeervol ingericht en heeft vaak uitzicht op zee. Uw vakantiehuis ligt op de mooiste plek van Marken en op het ruime terras geniet u dagelijks van het mediterrane klimaat.

16e eeuwse Palazzo Ferretti

Marche grossiert in kastelen, kerken en kloosters. Bezienswaardige badplaatsen als Portonuovo, Sirolo en Numana, nodigen u graag uit voor een bezoek, maar voordat u teruggaat naar uw bungalow of fattoria aan de kust bezoek dan eerst Ancona en het 16e eeuwse Palazzo Ferretti.

Marche en Maria

Deze streek doet uw hart sneller kloppen. Niet ver van Ancona presenteert de basiliek van Loreto de woning van Maria, die daar, zo gaat het verhaal, in 1294 door de engelen naartoe is gebracht. Uw vakantiehuis aan zee in Marken is het vertrekpunt voor een bezoek.

Landhuis Marche Adriatische kust

Marche heeft alles voor een heerlijke vakantie aan zee en is een eldorado voor strandliefhebbers en watersporters. Een vakantievilla aan de kust van Marche maakt de belofte helemaal waar. De kids vermaken zich prima op het strand en ze leren zeilen in de Adriatische Zee. Een agriturismo in Marche doet meer met u!

Bekijk ons aanbod