Alle bestemmingen

Rio
Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
15 vakantiehuizen
Lastminute
6 vakantiehuizen
Wellness
3 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in de Lombardije

Lomardije grenst in het noorden aan de Alpen, de Zwitserse grens en de Po-rivier in het zuiden. Na de Etruriërs, Kelten, Romeinen en Byzantijnen veroverden de Longobarden in de 6e eeuw de regio.

Vakantievilla met zwembad

Uw comfortabele vakantiehuis in Lombardije ligt soms in een vakantiepark met veel extra faciliteiten en een aantal vakantiehuizen beschikken zelfs over een privé-zwembad!

Landhuis Lombardia Italië

Het Lago di Lugano, Lago Maggiore, Comomeer, Iseomeer, het Idromeer en natuurlijk het Gardameer zijn de belangrijkste publiekstrekkers in deze regio, maar plaatsen als Milaan, Como, Mantova of Cremona mag u ook niet missen. Vertrekpunt is uw comfortabele vakantievilla in Lombardije.

Bungalow met faciliteiten

U hebt alle faciliteiten in uw vakantiehuis. Lombardije is levendig en veel leuke plaatsen met gezellige terrasjes en knusse restaurantjes liggen overal verspreid. Slenter langs de leuke winkeltjes en probeer eens een stukje Tallegio, een milde lichtzure kaas of de blauwschimmelkaas Gorgonzola.

Culturele uitstapjes

Deze betoverende regio nodigt u uit voor veel culturele uitstapjes. In Cannóbio aan het Lago Maggiore ligt het Santuario della Pietà, een sanctuarium uit de 16e eeuw en het Palazzo della Ragione uit de 12e eeuw. Op het terras van uw borgo heeft u misschien uitzicht op het meer.

Vakantiehuis Milaan

De Duomo in Milaan is één van de grootste Gotische kerken van de hele wereld, maar ook de Pinacoteca di Brera staat vet omcirkeld op uw lijstje. In de 40 zalen van het museum vindt u schilderijen van Rubens, Rafaël, Titiaan, van Dyck en Rembrandt. Uw vakantiehuis in Lombardije is trouwens ook schilderachtig!

Romantisch Lombardije

Onze vakantiehuizen staan garant voor een onvergetelijke vakantie in Italie. De gastvrijheid van de Italianen, het heerlijke klimaat, de meren en de historische steden doen de rest. Laat u betoveren door deze regio en ervaar het mooiste vakantiegevoel vanuit uw romantische vakantiehuis in Lombardije.

Vakantiehuisje Lombardije

Bekijk ons aanbod
Aanmelden