Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

11 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Ligurië heeft een schilderachtig karakter door het azuurblauwe water van de Ligurische Zee. Ten westen van Genua ligt de Riviera di Ponente met haar licht oplopende stranden. De steile rotskust van de Riviera di Levante ligt in het oosten en is het walhalla voor de watersporters. Vanuit uw vakantiepark in Ligurië zit u zo op het strand!

Familiepark Ligurië

In Ligurië liggen leuke plaatsen met klinkende namen zoals San Remo, La Spezia of Genua. Deze laatste plaats barst uit zijn voegen van de bezienswaardigheden en het historisch centrum met piepkleine straatjes is graag uw culinaire gastheer. Uw landhuis op het vakantiepark in Ligurië ligt hier niet ver vandaan ligt.

Vakantiepark Ligurië

Onze vakantieparken in Ligurië liggen op droomplekjes die u alleen maar kent van de ansichtkaarten. Pareltjes die gemakkelijk vanuit uw borgo of fattoria op het vakantiepark in Ligurië te bereiken zijn. Plekjes waarin het azuurblauw van Ligurië een dominante rol vervult.

Cinque Terre

Vanuit uw vakantievilla in Ligurië brengt u natuurlijk een bezoek aan Cinque Terre. Dit zijn 5 beroemde dorpjes die zich op een spectaculaire manier presenteren op de steile kliffen. De mensen van onze familieparken in Ligurië weten precies waar de leukste dorpjes liggen en waar u de beroemde wandeltocht tussen de plaatsjes kunt beginnen.

Park Ligurië Italië

Uw borgo of fattoria ligt in een sfeervol vakantiepark met veel faciliteiten. Er is meestal wifi of een sauna op het park en u kunt zo vaak als u wilt gebruik maken van het zwembad of de fitness. U heeft alle comfort in uw landhuis op het park. Sommige vakantiehuizen op het Ligurische park hebben zelfs een privé-zwembad bij hun huis.

Parkvakantie Ligurië

Een Italiaans vakantiehuis op een vakantiepark in Ligurië maakt uw dromen helemaal waar. Uw stijlvolle bungalow in Ligurië is een echte voltreffer en het vakantiepark doet uw hart sneller kloppen. Uw vakantie op een familiepark in Ligurië wordt beslist een topper!

Bekijk ons aanbod