Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

10 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Ligurië met privé-zwembad heeft een uitstraling waar levensgenieters alleen maar van kunnen dromen. Het landhuis heeft vaak uitzicht op de Ligurische kust en is stijlvol en comfortabel ingericht. Soms ligt uw Ligurische huis met zwembad in een vakantiepark met alle faciliteiten.

Landhuis Ligurië zwembad

De Ligurische kust is een exotische cocktail van zon, zee en privé-zwembad. Uw landhuis in Ligurié ligt in een excentrieke en zonovergoten streek waar een privé-zwembad meer dan welkom is. Wanneer de kinderen slapen, praat u nog wat na over Ligurië op het terras van uw vakantiehuis met privé-zwembad.

Ligurië en historisch erfgoed

Ten westen van Genua ligt de Riviera di Ponente, bekend door de licht oplopende stranden en dus ideaal voor kinderen. De steile rotskust van de Riviera di Levante ligt aan de andere kant van Genua en nodigt u ook graag uit voor een bezoek. Bij terugkomst wacht uw vakantiehuis met privé-zwembad!

Ligurië lonkt!

Ligurië blinkt uit door haar natuurschoon en de enorme hoeveelheid cultureel erfgoed. Bezienswaardige plaatsen als Genua, San Remo of Cinque Terre, doen u even met de ogen knipperen. Deze laatste 5 dorpen mag u beslist niet overslaan voordat u terug rijdt naar uw vakantiehuis of fattoria met privé-zwembad. Ligurië lonkt!

Straatjes Genua

Deze streek is werkelijk hartverwarmend en de cultuur brengt u in extase. Geniet van de eeuwenoude straatjes in Genua en laat u verrassen door de middeleeuwse uitstraling. Maak vanuit uw vakantiehuis met privé-zwembad in Ligurië een tochtje langs de kust en geniet van de azuurblauwe zee.

Vakantiehuis Ligurië zwembad

Ligurië is het walhalla voor strandliefhebbers en watersporters. Een vakantiehuis met privé-zwembad past naadloos in dat plaatje. Naar de kinderen hoeft u niet meer om te kijken en uw man is voor het eerst weer ontspannen. Een luxe vakantiehuis met privé-zwembad in Ligurië doet meer met u!

Bekijk ons aanbod