Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

6 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Ligurië ligt ideaal voor een Italiaanse strandvakantie aan zee. Ten westen van Genua ligt de Riviera di Ponente, bekend door de langzaam oplopende stranden terwijl de steile rotskust van de Riviera di Levante aan de andere kant ligt. Soms ligt uw vakantiehuis aan zee in een vakantiepark.

Fattoria Ligurië aan kust

De Ligurische kust presenteert zich graag kleurrijk en is er trots op dat alle denkbare vormen van strandvertier hier mogelijk zijn. Italianen zijn hartelijk en soms wordt u spontaan uitgenodigd voor de lunch aan lange tafels op het strand van Ligurië. Uw vakantiehuis aan zee ligt om de hoek!

Badplaatsen aan zee

Ligurië is hofleverancier in gezellige badplaatsen met veel leuke winkeltjes, kleurrijke marktjes en piepkleine restaurantjes. De stranden blinken uit door de goede voorzieningen en de zon is altijd aanwezig. De Bloemenrivièra ligt ook aan de Ligurische kust en kent niet minder prachtige stranden aan een azuurblauwe zee.

Ligurië bezienswaardigheden

Onze vakantiehuizen aan zee in Ligurië zijn zorgvuldig geselecteerd en liggen altijd in de buurt van plaatsen die een overschot hebben aan historisch erfgoed en veel te bieden hebben. Veel bezienswaardigheden liggen in de buurt van onze vakantievilla’s aan de kust.

Ligurië en Cinque Terre

Genua en Cinque Terre zijn graag uw gastheer. De 5 plaatsjes aan de kust zijn alleen te voet bereikbaar en liggen dromerig op u te wachten. De kleine rotsachtige strandjes zijn aanlokkelijk en de wandelroute tussen de dorpjes is een sprookje. Een vakantiehuis of fattoria aan zee in Ligurië ligt soms op plaatsen die u doen blozen.

Huis aan zee met privé-zwembad

Een agriturismo aan de kust van Ligurië is gemaakt voor levensgenieters die houden van Italië. Slimme vakantievierders boeken een huis aan zee met privé-zwembad zodat u direct het zout van uw lichaam kunt afspoelen. Helemaal geen gek idee een vakantiehuis aan zee in Ligurië!

Bekijk ons aanbod