Alle bestemmingen aan het Ledromeer

Alle vakantiehuizen aan het Ledromeer

Uw vakantiehuis of vakantievilla aan het Ledromeer ligt in de dromerige Valle di legro en het meer staat bekend als een van de schoonste meren van Trentino. Uw huis of casa kan in een vakantiepark liggen, beschikt over alle comfort en heeft soms zelfs een privé-zwembad. Uw landhuis aan het Ledromeer is landelijk ingericht en heeft de allure van een landhuis.

Ledromeer Vakantiehuisje

Het meer is een van de kleinste meren van Italië en dat geeft het meer een intiem en romantisch karakter. Uw vakantiehuis of borgo bij het Ledromeer ligt geweldig omdat de groene bossen en het alpenlandschap een betoverend spektakel zijn. Vanuit uw vakantiehuis of casa aan het Ledromeer zit u zo in de bergen.

Stranden Pieve di Ledro

Uw huis of vakantievilla aan het Ledromeer ligt ideaal voor de liefhebbers van windsurfen, zeilen, paardrijden of nordic walking en de stranden bij Pieve di Ledro, molino di Ledro of Mezzolago doen u voor eventjes blozen. Uw vakantiehuis of vakantievilla aan het Ledromeer is de beste keuze voor levensgenieters!

Vakantiehuizen Ledromeer

Het Ledromeer is ook het domein voor avonturiers. In de Ampola vallei kunt u zich wagen aan nauwe doorgangen door kletterende watervallen of springen vanaf stoere rotspunten in kleine verkwikkende poelen. U en de kinderen praten er nog lang over na in uw vakantiehuis.

Ledromeer uit lucht

Canyoing is populair, maar ook paragliders komen hier aan hun trekken. Overal kunt u les krijgen van ervaren instructeurs en voordat u het beseft hangt u al tussen de imposante bergen. Een fantastische ervaring! Vanuit de lucht heeft u niet alleen uitzicht op de vallei en het meer, maar ook op uw stijlvolle appartement aan het Ledromeer.

Huis Ledromeer

Uw vakantiehuisje aan het Ledromeer heeft alles wat u maar wenst voor een veelzijdige vakantie. Het Gardameer ligt dichtbij en het aantal wandelroutes is niet aan te slepen. Uw comfortabele agriturismo of vakantiehuis aan het Ledromeer is een echte voltreffer!

Alle vakantiehuizen aan het Ledromeer
Aanmelden