Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

544 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Een last minute naar de zon willen we graag allemaal en indien het last minute vakantiehuisje of appartement in Italië staat, wordt uw vakantie een onverdeeld succes! We kunnen niet zonder een flinke portie zon en uw boeking op het allerlaatste moment zorgt bovendien voor een extra aantrekkelijke prijs van uw vakantiewoning, borgo of vakantiehuis in Italië.

Last minute huisje Italië

Natuurlijk staan de stranden van de Adriatische Zee bovenaan uw lijstje, maar een boeking op het allerlaatste moment naar Toscane past misschien wel meer bij u. U houdt door deze budgetreis meer geld over voor het verblijf en voor de huur van uw borgo, appartement, landhuis of casa.

Chianti route

Ontdek de enorme hoeveelheid cultureel erfgoed van Italië en breng een last minute bezoek aan Florence, Lucca, Pisa of Siena. De Chianti route mag u niet overslaan, deze loopt van Florence naar Siena. Van het geld dat u over houdt kunt u in ieder geval een paar doosjes wijn bemachtigen. De zon lijkt altijd te schijnen in uw last minute vakantiehuis in Italië!

Last minute vakantievilla Italië

Een last minute naar Italië garandeert behalve zon ook comfort en ontspanning. Al onze vakantiehuizen zijn met zorg geselecteerd zodat er voor iedereen wel wat te doen is. Ook voor liefhebbers van het merengebied is een last minute vakantiehuis in Italië een geweldig idee.

Laatste moment huis

Italië grossiert in zonlicht. Voel de zon licht prikkelen op uw huid, neem een duik in de uitnodigende Tyrreense zee en geniet op een terras in Florence van een mooi glas Chianti. Uw last minute vakantievilla in Italië doet u voor even vergeten hoe koud het in Nederland is.

Last minute zon

Uw laatste minuut boeking naar een landhuis in Italië doet wonderen en wij durven te wedden dat uw reservering op het allerlaatste moment een schot in de roos is. Uw last minute vakantiehuis of agriturismo in Italië heet u nu alvast van harte welkom!

Bekijk ons aanbod