Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

5 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Het Lago Maggiore is aantrekkelijk voor levensgenieters. Aan de rand van het Lago Verbano - de oude Romeinse benaming - ligt uw vakantiehuis met privé-zwembad. Uw landhuis is sfeervol ingericht en heeft de uitstraling die u van Italiaanse vakantiehuizen gewend bent. Uw casa of huis ligt vaak in een vakantiepark, beschikt over alle comfort en heeft soms een privé-zwembad.

Vakantiehuis Lago Maggiore

Zowel in Italië als Zwitserland ligt het meer in Italiaanstalig gebied. Het noordelijke deel van het Lago Maggiore ligt in de Alpen, het zuidelijke deel in het glooiende heuvellandschap dat tussen de Alpen en de Povlakte ligt. Uw vakantiehuis met privé-zwembad ligt in het romantische Italiaanse deel.

Idyllisch Lago Verbano

Uw vakantiehuis met zwembad ligt vlakbij leuke plaatsen als Locarno, Luino, Stresa of Ascona en vooral deze laatste plaats is zeer populair. Ascona staat bekend om haar weelderige plantengroei met feloranje sinaasappelbomen en groene palmen. Bijkomen doet u in uw vakantiehuis of borgo met privé-zwembad.

Lago Maggiore eilanden

Isola dei Pescatori, Isola Bella en Isola Madre zijn fraaie eilandjes in het meer die u zeker moet bezoeken en bij Cannobio vindt u op drie eilandjes zelfs de ruïnes van stoere middeleeuwse kastelen. Uw fraaie landhuis of vakantievilla met privé-zwembad aan het Lago Maggiore biedt heerlijke verkoeling na een dagje eilanden.

Huis aan meer

Het Lago Maggiore ligt bezaaid met mooie plekjes en de vele tochtjes naar de verscholen Italiaanse pareltjes doen uw hart sneller kloppen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het kasteel Castello Visconteo uit de 12e eeuw in Locarno. Uw appartement of bungalow met privé-zwembad wacht wel even.

Lago Maggiore huis

Het Lago Maggiore is een meer dat u doet blozen en liefhebbers van watersporten als zeilen, surfen of kanovaren vinden hier hun walhalla. Na afloop van een boottochtje op het meer drinkt u een glaasje Chianti op het terras van uw comfortabele agriturismo of vakantiehuis met privé-zwembad. Het Lago Maggiore leeft!

Bekijk ons aanbod