Alle bestemmingen aan het Lago Maggiore

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan het Lago Maggiore

Uw vakantiehuis aan het Lago Maggiore ligt op een romantische plek in het merengebied van Noord-Italië. Uw casa of huis ligt soms in een vakantiepark, beschikt over alle comfort en heeft vaak een privé-zwembad. Uw landhuis aan het Lago Maggiore is elegant ingericht en heeft een traditioneel Italiaanse uitstraling.

Vakantiehuisje aan meer

Uw vakantiehuis, borgo of podere aan het Lago Maggiore ligt in een sprookjesachtige regio. Het noordelijke deel ligt in de Alpen, het zuidelijke deel in het glooiende heuvellandschap dat tussen de Alpen en de Povlakte ligt. Uw vakantiehuis of fattoria aan het Lago Maggiore is het vertrekpunt voor een oneindige serie tripjes.

Populair Lago Maggiore

Uw huis aan het Lago Maggiore ligt in Italiaanstalig gebied en dat heeft iets romantisch. Het meer is, net als de andere grote Italiaanse Alpenmeren, in een van de ijstijden door een gletsjer uitgeslepen en uw vakantiehuis of borgo aan het Lago Maggiore ligt dus in een gebied waar de natuur het altijd voor het zeggen heeft gehad.

Locarno, Ascona of Stresa

Vanuit beroemde plaatsen langs het meer als Locarno, Ascona of Stresa kunt u fraaie wandeltochten maken langs de oevers van het meer en kijken naar de vele bootjes van de watersporters. De ontelbare terrasjes en restaurantjes geven het gebied een kleurrijke uitstraling. Uw fraaie landhuis of agriturismo aan het Lago Maggiore ligt er middenin.

Vakantiehuizen Lago Maggiore

Geniet van het meer en de idyllische sfeer. Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori zijn dromerige eilandjes in het meer die u zeker moet bezoeken en bij Cannobio liggen op drie eilandjes zelfs de ruïnes van middeleeuwse kastelen. Uw karakteristieke appartement of bungalow aan het Lago Maggiore is gelukkig geen ruïne, maar lijkt meer op een paleisje!

Huis Lago Maggiore

Het Lago Maggiore heeft alles voor een dromerige vakantie in het Italiaanse merengebied. Maak een boottochtje naar de eilanden en wij weten zeker dat u volgend jaar weer een comfortabel vakantiehuis aan het Lago Maggiore wilt! 

Alle vakantiehuizen aan het Lago Maggiore
Aanmelden