Alle bestemmingen aan het Iseomeer

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan het Iseomeer

Vakantiehuis Iseomeer

Uw vakantiehuis aan het Iseomeer in Italië maakt de belofte helemaal waar! Onze vakantiehuizen liggen soms in een vakantiepark met veel faciliteiten. Bijna altijd is er een zwembad of een restaurant op het park en de sportieve uitdagingen zijn ontelbaar. Dit wordt beslist een waanzinnige vakantie in uw vakantiehuis aan het Iseomeer!

Vakantiehuis Lago di Iseo

Het Lago d'Iseo is een heerlijk klein meer in de Noord-Italiaanse provincies Brescia en Bergamo. Hier kunt u nog genieten van de rust van een relatief onbekend meer. Watersportcentra als Sulzano en Sárnico bieden veel faciliteiten voor alle denkbare watersporten op het meer en uw leuke borgo of aan het Iseomeer is het vertrekpunt.

Monte Isola in Iseomeer

Uw agriturismo ligt prima voor leuke tochtjes. De middeleeuwse plaats Iseo wordt al sinds de prehistorie bewoond en vanaf de wandelpromenade heeft u een adembenemend uitzicht op het Iseomeer en het dromerige eilandje Monte Isola. De mensen uit het dorp kunnen u vast meer vertellen over het eiland.

Historisch centrum

Het aantrekkelijke Lovere heeft een historisch centrum en het Piazza Tredici Martirieze verandert in de avonduren in een gezellig uitgaansgebied met veel leuke restaurantjes en gezellige terrasjes waar u tot in de late uurtjes kunt genieten van de Italiaanse romantiek en natuurlijk een glaasje Limoncello. Twee mag ook, uw fattoria aan het Iseomeer ligt in de buurt.

Oratorium di San Paolo

Sarnico is een van de mooiste plaatsen aan het Iseomeer. In het historische centrum van de stad staat het 15e eeuwse Oratorium di San Paolo. De plaats is populair door het prachtige panorama op het Iseomeer en kan rustig concurreren met beroemde plaatsen aan grotere meren. Uw vakantiehuis ligt in de verte en kan niet wachten om u te verwennen!

Ondergaande Italiaanse zon

Slenter langs de mooie vissershaven en de middeleeuwse straatjes van Riva di Salto. De oude huizen doen een wedstrijdje wie het mooiste is en de vissers vertellen u graag meer over de vangst van de dag. Huur romantisch een bootje, geniet van de ondergaande Italiaanse zon en kijk in de verte naar de contouren van uw vakantiehuis aan het Iseomeer.

Vakantiehuis Iseomeer

Uw huisje aan het Iseomeer is waar feestje voor levensgenieters en is een Italiaanse cocktail van zon, water en cultuur. Het idyllische Iseomeer brengt u in extase en met de overvloed aan leuke plaatsjes en bezienswaardigheden in de buurt van het meer is uw agenda nooit snel volgeboekt!

Alle vakantiehuizen aan het Iseomeer
Aanmelden