Alle bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
9 vakantiehuizen
Lastminute
3 vakantiehuizen
Wellness
2 vakantiehuizen
Groepshuizen
1 Vakantiehuis

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan het Idromeer

Uw vakantiehuis aan het Idromeer ligt op een dromerige plek in het merengebied van Noord-Italië. Uw casa of huis ligt soms in een vakantiepark, beschikt over alle comfort en heeft vaak een privé-zwembad. Uw landhuis aan het Idromeer is sfeervol ingericht en heeft een traditioneel Italiaanse uitstraling.

Vakantiehuisje aan meer

Uw vakantiehuis, borgo of podere aan het Idromeer ligt in een betoverende regio. Het meer is ontstaan in de laatste ijstijd, uitgesleten en geschuurd door de indrukwekkende gletsjers die het gebied destijds domineerden. Vanuit uw vakantiehuis of fattoria aan het Idromeer kunt u kiezen uit talloze tripjes in de buurt van het meer.

Populair Idromeer

Uw huis aan het Idromeer ligt in de Lombardische provincie Brescia aan het einde van het Valle Sabbia. Hoewel het Idromeer qua grootte niet kan concurreren met de buurmeren Gardameer en Iseomeer, is het meer zéér populair. Watersporters vinden hier hun walhalla en uw vakantiehuis of borgo aan het Idromeer is het idyllische rustpunt.

Bagolino en Bondone

Vanuit het middeleeuwse Bagolino en Bondone, kunt u oneindige wandeltochten maken door de frisgroene bergen en naar verscholen bergpassen waar kletterende watervalletjes de stilte doorbreken. De ontelbare piepkleine marktjes in de serene dorpjes geven het gebied een kleurrijke uitstraling. Uw fraaie landhuis of agriturismo aan het Idromeer ligt er middenin.

Vakantiehuizen Idromeer

De stabiele wind, de Ora, laat zich meestal aan het eind van de middag voelen. Het heldere en zuivere water, als gevolg van de maximale toegestane 10pk voor motorboten op het meer, zorgt voor een puur gevoel. Uw karakteristieke appartement of bungalow aan het Idromeer kan dat gevoel alleen maar versterken.

Huis Idromeer

Het Idromeer heeft alles voor een dromerige vakantie in het merengebied. Maak een boottochtje over het meer en wij weten zeker dat u volgend jaar weer een comfortabel vakantiehuis aan het Idromeer wilt! 

Bekijk ons aanbod
Aanmelden