Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

759 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Italianen doen er alles aan om uw vakantie in Italië tot een succes te maken en vertroetelen niet alleen u en de kinderen, maar ook uw hond. Dat is fijn, want uw vakantie is pas écht geslaagd, wanneer uw hond volop aandacht krijgt en wanneer uw landhuis of agriturismo hondvriendelijk is.

Hondvriendelijke agriturismo Italië

Sommige bungalows of vakantiehuizen in Italië zijn minder geschikt voor honden omdat ze in het centrum van een stad liggen of omdat de behuizing te klein is. Daarom hebben we gezocht naar vakantievilla’s in Italië waar uw hond niet veel schade kan aanrichten. Niet alleen over de inrichting, maar ook over de omgeving hebben we goed nagedacht.

Diervriendelijke borgo

Uw vakantiehuisje of podere in Italië, waar honden een graag geziene gast zijn, ligt meestal in de natuur bij kletterende watervallen, koelblauwe meren, glooiende dalen en bonkige bergen. Dit is het gebied waar u lange wandeltochten wilt maken met de hond!

Hondvriendelijke vakantiehuizen

Italië inspireert en niemand heeft last van uw trouwe viervoeter. Natuurlijk is uw hond van harte welkom in uw vakantiehuis en dat kunt u direct zien aan zijn vrolijke gekwispel! Alle hondvriendelijke vakantiehuizen of bungalows in Italië zijn blij met uw hond en het dier is een graag geziene gast!

Huisdiervriendelijke fattoria

Uw diervriendelijke borgo in Italië zorgt ervoor dat u weer kunt genieten van een vakantie met de hond. U en uw hond hebben het hier verschrikkelijk naar de zin en dat komt door de hondvriendelijke faciliteiten en de aandacht die mensen hebben voor uw trouwe viervoeter!

Landhuis met hond

Italië ligt bezaaid met historisch erfgoed uit de tijd van de Etrusken en de Romeinen. U kunt hier struinen langs oeroude kastelen en goed geconserveerde viaducten uit de tijd van de Romeinen bezoeken. Vertrekpunt is uw huisdiervriendelijke vakantievilla. Italië is bellissimo!

Bekijk ons aanbod