Alle bestemmingen aan het Gardameer

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
5 vakantiehuizen
Groepshuizen
1 Vakantiehuis
Wellness
1 Vakantiehuis

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan het Gardameer

Uw vakantiehuis aan het Gardameer ligt op een droomplek waar het u aan niets zal ontbreken. Uw landhuis aan het Gardameer is sfeervol ingericht en heeft een traditioneel Italiaanse uitstraling. Uw vakantievilla of huis ligt soms in een vakantiepark, beschikt over alle comfort en heeft vaak een privé-zwembad.

Vakantiehuisje Gardameer

Uw vakantiehuis, borgo of podere aan het Gardameer maakt u blij en vanuit uw bungalow zit u snel op het strand bij het meer of bezoekt u schilderachtige dorpjes. U kunt ook gewoon lekker luieren met een boek en genieten van het uitzicht op het meer. In de verte speelt uw man met de kinderen in het water.

Populair bij wandelaars

De Monte Baldo bergtoppen zijn ze erg populair bij wandelaars, mountainbikers en paragliders. Tip! Maak met de kabelbaan een mooi tochtje naar de zeventienhonderd meter hoge top en geniet van het uitzicht. In de verte ligt uw landhuis of vakantiehuis aan het Gardameer te pronken.

Vakantiehuis Gardameer

Uw huis aan het Gardameer in Noord-Italië ligt misschien wel in de buurt van Riva del Garda of het Comomeer. De plaats heeft een enorm lang strand en een mooi historisch centrum met piepkleine straatjes. Uw vakantiehuis of fattoria aan het Gardameer wacht wel even.

Vakantiehuizen Gardameer

Het Castello Rocco Scaligera is de trots van Sirmione, de toren van het kasteel biedt een prachtig uitzicht over de stad. Uw borgo, fattoria of agriturismo aan het Gardameer is weliswaar geen kasteel maar uw vakantiehuis heeft niet minder allure. Slenter door het oude centrum en geniet van een dampende mok cappuccino op een van die kleurrijke terrasjes.

Romantisch hart

Het Gardameer doet uw romantisch hart sneller kloppen. Wandel met uw partner langs de oevers van het Gardameer of huur een bootje. Wij durven te wedden dat u volgend jaar weer een comfortabel vakantiehuis of woning aan het Gardameer of aan één van de andere prachtige Italiaanse meren wilt huren!

Alle vakantiehuizen aan het Gardameer
Aanmelden