Alle bestemmingen in Emilia-Romagna

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Emilia-Romagna
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
5 vakantiehuizen
Lastminute
4 vakantiehuizen
Groepshuizen
1 Vakantiehuis

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen op Emilia-Romagna

Uw vakantiehuis in Emilia-Romagna ligt niet ver van dromerige Italiaanse plaatsen met klinkende namen als Parma, Bologna, Ferrara of Rimini. Uw huis kan in een vakantiepark liggen en heeft soms zelfs WIFI of een privé-zwembad waarin u ontspannen kunt spartelen. Sommige vakantiehuizen in Emilia-Romagna hebben het allebei!

Huisje bij strand

Uw vakantiehuis of fattoria in Emilia-Romagna ligt fantastisch en indien u gek bent op lange brede zandstranden aan een langzaam aflopende kust, dan zitten u en de kids hier goed. Aan de kust gaat u zich nooit vervelen met veel discotheken, knusse barretjes en excentrieke restaurantjes.

Appartement bij Parma

Uw huis of Emilia-Romagna ligt niet ver van de beroemde stad Parma en is bekend van de ham. Het Piazza Garibaldi is een van de bezienswaardigheden en is het middelpunt van de stad. Het plein wordt doorsneden door de oude Romeinse Via Emilia. Vertrekpunt is fraaie borgo of agriturismo in Emilia-Romagna.

Stroomgebied van de Po

Deze grote regio ligt in het stroomgebied van de rivier de Po, tussen de Adriatische kust en de Po-monding bij Comacchio. Het gebied doet u direct denken aan de Camarque in Frankrijk en vanuit uw fraaie vakantiehuis of landhuis in Emilia-Romagna is Comacchio goed bereikbaar.

Fontein van Neptunus

Liefhebbers van Romeinse geschiedenis doen er goed aan Bologna te bezoeken. De Piazza Maggiore en de Piazza del Nettuno, met de beroemde fontein van Neptunus, zijn aantrekkelijk en ondergronds zijn nog de overblijfselen te zien van de Romeinse weg van Milaan naar Rimini. Thuis in uw stijlvolle bungalow in Emilia is het comfortabel napraten.

Vakantiehuis Emilia

Ferrara wordt omzoomd door een 9 kilometer lange muur. Dit zijn de overblijfselen van de oude vestingwerken en de 14e eeuwse vesting Castello Estense was ooit de residentie van het hof van d'Este. De kathedraal of het Palazzo di Ludovico il Moromet mag u zeker niet missen! Vertrekpunt voor een tochtje is uw vakantiehuis in Emilia-Romagna!

Populaire stranden

De meest populaire stranden van Emilia Romagna zijn Rimini, Riccione, Bellaria, Cattolica, Cervia, Cesenatico, Milano Marittima, Lidi Ferraresi en Ravennati. Hier wappert fier de Bandiera Blu voor het schoonste strand en het schoonste zeewater. Uw huisje in Emilia-Romagna ligt fantastisch!

Droomvakantie aan Adriatische kust

Emilia nodigt u graag uit voor een droomvakantie in een van de fraaiste delen van Italië en trakteert u op een betoverend landschap, fraaie stranden, historische steden en culinaire hoogstandjes. Een leuke agriturismo of vakantiehuis in Emilia-Romagna is helemaal zo gek nog niet!

Vakantiehuis Emilia-Romagna

Alle vakantiehuizen in Emilia-Romagna
Aanmelden