Alle bestemmingen

Rio
Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
22 vakantiehuizen
Lastminute
17 vakantiehuizen
Groepshuizen
5 vakantiehuizen
Wellness
3 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in de Dolomieten

De Dolomieten is een gebergte in Noord-Italië dat zich uitstrekt over Zuid-Tirol, Trentino en Veneto. In de Dolomieten wordt u overal gastvrij ontvangen en de Italianen geven u echt het gevoel welkom te zijn. Uw borgo, agriturismo of vakantiehuis in de Dolomieten straalt die gastvrijheid ook uit!

Werelderfgoedlijst van UNESCO

In 2009 werden de Dolomieten toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De hoogste top van de Dolomieten, de Marmolada, is 3343 meter hoog en vanuit uw vakantiehuisje of casa in de Dolomieten is de top met wat geluk dagelijks te bewonderen!

Vakantiehuis Dolomieten

In de Dolomieten ontkomt u niet aan Bolzano en de Piazza Walther. Aan deze piazza bevindt zich ook de Gotische dom met zijn dak met de kleurige patronen en de sierlijke hoge toren. Uw gezellige vakantiewoning of podere in de Dolomieten ligt in de buurt.

Huisje Dolomieten

Cortina d'Ampezzo ligt in de nabijheid van enkele bekende bergpassen zoals de Falzarego, Valparola, Giau en Tre Croci waar u geweldige wandeltochten kunt maken. Het panorama vanaf de hoge toppen is indrukwekkend en in de verte ligt uw leuke landhuis, appartement, borgo of bungalow.

Dolomieten en Trento

Het Piazza Duomo in Trento waar zich de 18e eeuwse fontein van Neptunus met drietand bevindt, staat al veel langer op uw verlanglijst. Aan het plein bevindt zich ook de 12e eeuwse Romaanse Duomo. Misschien heeft uw fraaie podere in de Dolomieten ook wel een fontein!

Merano druivensap

Slenter door de leuke winkelstraatjes van Merano en geniet van de frisse berglucht. De plaats ligt niet ver van uw vakantiehuis in de Dolomieten en is bekend als kuuroord uit de 19e eeuw. Behalve in geneeskrachtig water gelooft men ook in de helende werking van een glas vers geperst druivensap.

Italiaanse stijl

In de Dolomieten staan de bergen, de mooie plaatsen en de zon centraal. Uw vakantiehuis in de Dolomieten ligt sprookjesachtig en is goed bereikbaar. Het vakantiehuis beschikt over alle comfort en is in Italiaanse stijl ingericht. 

Bekijk ons aanbod
Aanmelden