Alle bestemmingen aan het Comomeer

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan het Comomeer

George Clooney zag als een van de eersten dat een vakantiehuis aan het Comomeer helemaal zo gek niet is. De allure van het Comomeer is onovertroffen en uw fattoria of agriturismo aan het Comomeer in Italië staat garant voor een vakantie waarover u nog lang zult napraten.

Landhuis Comomeer

Wanneer u in sprookjes gelooft dan zal een vakantiehuis of landhuis aan het Comomeer in Italië u zeker gaan bekoren. Het meer is een van de meest aantrekkelijke plekken van Italië en dat komt vooral door de vele mogelijkheden om u te vermaken en de enorme hoeveelheid aan cultureel erfgoed.

Borgo Comomeer Italië

Het Comomeer ligt op 198 meter hoogte en heeft een maximale diepte van 410 meter. Het meer is het op twee na grootste van de Italiaanse Alpenmeren. Alleen het Gardameer is groter. De leuke hoofdstad van de provincie heet, hoe kan het ook anders, Como, en de stad biedt veel bezienswaardigheden. Uw fraaie fattoria, agriturismo of borgo aan het Comomeer in Italië ligt vast in de buurt van deze historische plaats

Swingend Milaan

Milaan staat vet omcirkeld in uw reisgids. In deze trendy stad barstensvol chique winkels en exquise restaurants mag u de Pinacoteca di Brera niet overslaan. In de 40 zalen van het museum zijn werken verzameld van Rubens, van Dyck en Rembrandt. Uw vakantiewoning aan het Comomeer in Italië is niet minder schilderachtig.

Vakantievilla Comomeer Italië

Het historische centrum van Bellano doet u voor eventjes met de ogen knipperen. De beroemde componist Liszt begreep al eeuwen terug dat deze plek inspireert. In de kleine Arabische tempel van Bellagio, die nu nog aan de rand van het meer staat, componeerde hij zijn pianostukken. Uw vakantievilla aan het Comomeer in Italië gaat u ook inspireren!

Vakantiehuisje Comomeer

Italië is aantrekkelijk en het Comomeer is de leukste plaats voor mensen die houden van watersport, wandelen, fietsen en intens willen genieten. Uw fraaie vakantiewoning aan het Comomeer pronkt als nooit tevoren!

Alle vakantiehuizen aan het Comomeer
Aanmelden