Alle bestemmingen

Rio
Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Cinque-Terre

Uw vakantiehuis in Cinque Terre is populair bij gelukzoekers. Cinque Terre bestaat uit vijf dorpjes langs de Ligurische kust in Italië tussen Levanto en La Spezia aan de Riviera di Levante. Uw vakantievilla of huis bij Cinque Terre ligt soms in een vakantiepark, beschikt over alle comfort en heeft vaak een privé-zwembad.

Vakantiehuisje Cinque Terre

Uw vakantiehuis, borgo of podere in Cinque Terre is het vertrekpunt voor veel leuke tochtjes. Genua staat ongetwijfeld op uw programma. In de 14e eeuw beleefde de republiek Genua haar hoogtepunt, maar eerst Cinque Terre: Monterosso is het grootste dorp en Vernazza heeft weinig inwoners en is weer het meest pittoreske van de vijf dorpen. Uw landhuis in Cinque Terre ligt in de buurt!

Borgo Cinque Terre

De Sentiero Azzurro is het sprookjesachtige wandelpad dat de vijf dorpen met elkaar verbindt. De totale wandeling bedraagt ongeveer vier uur en staat al jaren vet omcirkeld op uw wensenlijstje. Dit keer trekt u de stoute wandelschoenen aan. Tip! De trein naar Riomaggiore biedt u een fenomenaal uitzicht over de kliffen en de kust. In de verte pronkt uw landhuis of vakantiehuis bij Cinque Terre.

Vakantiehuis bij pittoreske haventje

Manarola is het meest schilderachtige van Cinque Terre. Kleine zeer steile weggetjes leiden u naar het pittoreske haventje waar vissers, samen met u, de vangst van de dag doornemen. Uw vakantiehuis of fattoria in Cinque Terre wacht wel even!

Vakantiehuizen Cinque Terre

In Vernazza worden de straatjes verbonden door vele nauwe trappetjes en piepkleine doorkijkjes. Op het hoogste punt staat een romantische uitkijktoren met een prachtig uitzicht over de azuurblauwe zee en uw borgo, fattoria of agriturismo bij Cinque Terre.

Vakantiehuis Ligurische kust

De eerste aanblik van Cinque Terre doet u even met de ogen knipperen. Uw vakantiehuis of fattoria bij Cinque Terre ligt sprookjesachtig en u heeft voortdurend het gevoel te dromen. Een comfortabel vakantiehuis of woning in Cinque Terre bestaat écht!

vakantiehuizen in Cinque-Terre

Bekijk ons aanbod
Aanmelden