Alle bestemmingen aan de Bloemenriviera

Rio
Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan de Bloemenrivièra

Uw vakantiehuis aan de Bloemenrivièra is een echte voltreffer! De Rivièra is gelegen ten westen als ten oosten van de havenstad Genua in Italië. Het oostelijke deel wordt Riviera di Levante genoemd en het westelijke deel Riviera di Ponente. Dit gedeelte staat officieel bekend als de Bloemenrivièra.

Vakantiehuisje Bloemenrivièra

Uw vakantiehuis, borgo of podere aan de Riviera dei Fiori, zoals de Italianen deze streek noemen, ligt geweldig. Genua staat ongetwijfeld op uw programma en mag u eigenlijk niet missen. In de 14e eeuw beleefde de republiek Genua haar hoogtepunt. Uw leuke landhuis aan de Bloemenrivièra beleeft nu haar hoogtepunt!

Vakantiehuis Riviera dei Fiori

Deze hele regio met schilderachtige badplaatsjes als Portofino, Bordighera, Lerici en Cinque Terre presenteert zich graag uitbundig. De Riviera di Ponente is veel vlakker dan de kust ten oosten van Genua en u vindt hier dan ook veel brede zandstranden in de buurt van uw vakantiehuis of fattoria. De Bloemenrivièra heeft prachtige stranden!

Vakantiehuizen Riviera di Ponente

San Remo is de trotse hoofdstad van de Riviera di Ponente en wordt door veel mensen beschouwd als de bloemenstad. De plaats, die ook bekend is door het filmfestival, ligt tussen de zee en de bergen aan een grote baai. In de verte ligt uw agriturismo, borgo of vakantiehuis aan de Bloemenrivièra.

Vakantiehuis Ligurische kust

Ventimiglia dateert uit de Romeinse tijd en ligt zeer dicht bij de grens van Frankrijk. Hier zijn nog resten gevonden van Romeinse thermen en in het complex zijn enkele goed bewaarde mozaïeken te zien. Misschien heeft uw comfortabele vakantiehuis of woning aan de Bloemenrivièra ook wel mozaïeken!

Borgo Riviera dei Fiori

Cinque Terre ligt officieel niet aan de Bloemenrivièra, maar deze plaatsjes willen we niet onbenoemd laten. De Sentiero Azzurro is het sprookjesachtige wandelpad dat de vijf dorpen met elkaar verbindt. Tip! Pak de trein naar Riomaggiore en u heeft een fenomenaal uitzicht over de kliffen en de Ligurische kust. In de verte pronkt uw landhuis of vakantiehuis aan de Bloemenrivièra.

Vakantiehuisje Bloemenrivièra

Alle vakantiehuizen aan de Bloemenriviera
Aanmelden