Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

1.102 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw agriturismo in Italië heet u van harte welkom in een land waar de zon altijd lijkt te schijnen. Uw huis ligt op u te wachten aan de azuurblauwe zee of tussen groen bollende heuvels met indrukwekkende cipressen. Uw podere, fattoria, bungalow of vakantiehuis in Italië ligt om de hoek!

Culturele agriturismo Italië

De gastvrijheid van de Italianen, de pasta en de Chianti, de stranden en de steden zorgen voor onvergetelijke momenten. De enorme hoeveelheid cultureel erfgoed laat een vakantiewoning of landhuis in Italië niet lang onverhuurd.

Gastronomisch vakantiehuis Italië

Iedere streek in Italië heeft zijn eigen tradities én zijn eigen karakter en dat maakt Italië aantrekkelijk voor levensgenieters. Geniet van de kleurrijke terrasjes in weer een pittoresk dorpje en laat u trakteren op een dampende Tortellini. Uw vakantiehuis of agriturismo in Italië kan wel wachten.

Vakantiewoningen Italië

Plaatsen als Pisa, Florence, Lucca, Milaan, Napels, Prato en Pistoia doen u even met de ogen knipperen en Rome laat zich werkelijk vanuit alle standen bewonderen. Uw gezellige agriturismo in Italië ligt altijd in een streek waar u zich nooit zult vervelen. Vanzelfsprekend is uw huis volledig in harmonie met de omgeving vormgegeven.

Fraaie agriturismo's in Italië

Toscane is het centrum van cultuur en de Chianti-route tussen Florence en Siena doet uw hart sneller kloppen. U bezoekt piepkleine plaatsjes vanuit uw stijlvolle agriturismo in Toscane en geniet van de zon en van de wijn.

Huis bij boer in Italië

Wanneer u graag geniet van een uitbundige levensstijl én de charme van de hartelijke Italianen, dan is Italië uw land. Het vertrekpunt is uw comfortabele agriturismo in Italië. De vakantiewoning bij de boer is sfeervol en comfortabel ingericht.

Bekijk ons aanbod