Alle vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan de Atlantische kust

De Adriatische kust ligt fier tussen Italië en Slovenië, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Montenegro en Albanië. Uw vakantiehuis of borgo aan de Adriatische kust ligt in de buurt van betoverende stranden en leuke plaatsen die het landschap domineren. De zon maakt hier overuren en de zee is azuurblauw.

Vakantiehuisje Adriatische kust

Italië kent prachtige lange stranden bij leuke plaatsen als Triëst, Venetië, Rimini, Ravenna, Bari of San Marino. Stuk voor stuk pareltjes met een verleden waar u uw vingers bij aflikt. Uw vakantiehuis aan de Adriatische kust ligt altijd aantrekkelijk en het binnenland nodigt uit tot mooie tochtjes!

Agriturismo aan zee

Deze regio ontspant omdat de lange zandstranden en het dromerige achterland, boordevol restanten van de oude Etruskische- en Romeinse beschavingen, van een oogverblindende schoonheid zijn. Een vakantiehuis aan de Adriatische kust laat u wegdromen naar oude tijden waarin de Romeinen de hoofdrol speelden!

Vakantievilla Adriatische Zee

Onze vakantiehuizen aan de Adriatische kust liggen vaak vlakbij indrukwekkende plaatsen als Venetië, de Dogenstad ligt dromerig op 120 eilanden tussen 150 kanalen. Soms ligt uw vakantiehuis aan de Adriatische kust in een vakantiepark waar de Italiaanse gastvrijheid geen grenzen kent.

Strandvakantie Adriatische Kust

De zomermaanden aan de Adriatische Kust zijn heerlijk. De temperatuur in het noorden bij Triëst ligt vanzelfsprekend wat lager dan in het zuiden bij Bari, maar op de meeste plaatsen worden temperaturen gemeten van minimaal 25 graden of hoger. Uw leuke vakantiehuis of fattoria aan de Adriatische Zee ligt ideaal voor een strandvakantie!

Adriatische kust

Welkom in uw vakantiehuisje aan de Adriatische kust. Italië is het land voor levensgenieters die houden van cultuur, zon en strand. Uw huis aan de Adriatische Zee heeft misschien wel een privé-zwembad waarin u tot in de late uurtjes baantjes kunt trekken. Er is niets leuker dan een landhuis of vakantievilla aan de Adriatische stranden.

vakantiehuizen aan de Adriatische kust

Bekijk ons aanbod
Aanmelden