Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

161 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Italië ligt ideaal voor een strandvakantie aan zee. Italië heeft duizenden kilometers kustlijn en een vakantiehuis of borgo aan zee in Italië is dus snel gevonden. Soms ligt uw vakantiehuis aan zee in een vakantiepark aan de kust. Italië is hofleverancier van mooie stranden met verschrikkelijk veel mogelijkheden om u te vermaken! Bekijk ook onze vakantiehuizen op Sardinië en Sicilië.

Fattoria Italië aan zee

De Middellandse Zee en de Adriatische kust kennen prachtige lange stranden of kleine intieme strandjes bij dorpjes waar u uw vingers bij aflikt. Italianen zijn gastvrij en soms wordt u spontaan uitgenodigd voor de lunch aan lange tafels op het strand. Uw vakantiehuis aan zee ligt in de buurt!

Prachtige stranden

De Tyrreense kust behoort bij Toscane, dus ook het binnenland is meer dan interessant te noemen. De stranden blinken uit door de goede voorzieningen en de zon maakt hier overuren. Ook de Adriatische kust bij Le Marche kent prachtige stranden met veel prachtige vakantiehuizen aan de kust.

Italië bezienswaardigheden

Onze vakantiehuizen aan zee in Italië zijn zorgvuldig geselecteerd en liggen altijd in de buurt van knusse Italiaanse plaatsjes waar u kunt slenteren door nauwe straatjes met kleurrijke winkeltjes en vrolijke terrasjes. Veel bezienswaardigheden liggen in de buurt van onze vakantievilla’s aan zee.

Italië en Cinque Terre

Cinque Terre staan natuurlijk op uw lijstje. De plaatsjes zijn alleen te voet bereikbaar en liggen dromerig op u te wachten. De kleine rotsachtige strandjes zijn intiem en romantisch. Een vakantiehuis of fattoria aan zee in Italië ligt soms op plaatsen die u alleen maar kent uit een sprookjesboek.

Huis aan zee met privé-zwembad

Een agriturismo aan zee in Italië is gebouwd voor levensgenieters die gek zijn op zon en strand. Met wat geluk heeft uw huis aan zee in Italië een privé-zwembad waarin u het zout van uw lichaam kunt afspoelen. U geniet tot in de late uurtjes van de romantiek en het goede Italiaanse leven!

Bekijk ons aanbod