Topic Travel plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en voor advertentiedoeleinden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Een selectie van onze vakantiehuizen in Italië

Alle vakantiehuizen in Italië
5 personen
2 slaapkamers
Italië, Noord-Italië, Revò
4 personen
2 slaapkamers
Italië, Sardinië, Alghero
8 personen
3 slaapkamers
6 personen
3 slaapkamers

Vakantieparken in Italië liggen midden in de natuur

  • Algemeen
  • Toeristische info

Italië is een land dat u nooit snel zult vergeten. Italië heeft een zonovergoten klimaat en een overweldigende cultuur. Steden als Florence, Siena, Pisa, Rome en Napels vechten om de meeste aandacht. Het landschap is afwisselend en adembenemend. Voor een paar weken is dit uw plek. Uw huis. Italië is lieflijk, trots en stoer. Ideaal voor de vakantie met het hele gezin en uw hond.

Vakantiehuisje aan de kust

Maak vanuit uw vakantiehuis in Italië prachtige tochten langs eeuwenoude steden en kleine kleurrijke dorpjes. Dorpjes waar de laatste roddels bij de fontein worden uitgewisseld. Witte stille stranden liggen uitnodigend in de buurt van uw fattoria of podore. De kust van Italië is lang, kleurrijk en gevarieerd.

Een vakantiehuis in Italië huren

In een vakantiehuis in Italië voelt u zich snel thuis. Geniet van de natuur vlakbij uw vakantiehuisje of borgo. Proef de oude Romeinse cultuur, vergaap u aan de pastelgekleurde huizen, de drukke en levendige markten en proef de pasta. Echte pasta.

Fattoria in Italië met zwembad

Uw vakantiehuis in Italië ligt zeer aantrekkelijk. Het uitzicht op de kust of de bergen is adembenemend. Vanaf uw vrijstaand vakantiehuisje kunt u meestal het strand of de bergen zien liggen. Uw vakantievilla of agriturismo in Italië is volledig uitgerust en heeft veelal een zwembad of ligt zelfs direct aan de kust of aan zee.

Vakantiewoningen in Italië zijn smaakvol

Uw vakantiehuis in Italië is smaakvol en efficiënt ingericht. Het vakantiehuis is vaak onderdeel van een vakantiepark en ligt tussen andere leuke vakantievilla’s of huizen. Een vrijstaand vakantiehuisje of fattoria huren in Italië geeft u een gevoel van vrijheid.

Vakantiehuizen in Italië liggen vaak aan zee

Uw kinderen hebben altijd plezier tijdens uw vakantie in Italië. Er valt meestal veel te beleven in de buurt van uw fattoria of vakantiehuisje. Aan de kust is zoveel te doen dat je er een vakantie mee kunt vullen. Surfen, zeilen, kanoën of strandactiviteiten. Het achterland maakt uw beleving compleet.