Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

467 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Zuid-Frankrijk kent een dromerige mediterrane sfeer met leuke dorpjes tussen geurende lavendelvelden en een zonovergoten kust boordevol fraaie stranden. In de verte ligt altijd wel een stoere burcht of een oud Romeins viaduct. Hier in Zuid-Frankrijk ligt uw vakantiepark op u te wachten.

Familiepark Zuid-Frankrijk

Vanuit uw manoir in Zuid-Frankrijk kunt u de Middellandse Zee bijna aanraken. De Côte d'Azur heeft een Koninklijke uitstraling die u doet blozen. Beroemde plaatsen als Saint-Tropez, Monte-Carlo, Cannes of Monaco staan nog steeds op uw verlanglijstje en de lange zandstranden ertussenin liggen niet ver van uw familiepark in Zuid-Frankrijk.

Truffels, honing of tijm

Zuid-Frankrijk grossiert in mooie plaatsen als Aix-en-Provence, Avignon, Grasse, Juan-les-Pins, Fréjus of St. Maxime. Op de lokale markt koopt u Provençaalse producten als truffels, honing of tijm en u laat u verleiden tot een glas Pastis op een zonovergoten terras! Uw résidence op het vakantiepark in Zuid-Frankrijk ligt hier niet ver vandaan.

Gorges du Verdon

Onze vakantieparken in Zuid-Frankrijk liggen op droomplekjes waar uw hart sneller van gaat kloppen. Zuid-Frankrijk ligt bezaaid met historisch erfgoed en wanneer u toe bent aan lange wandelingen langs gapende Gorges, dan bezoekt u natuurlijk de Gorges du Verdon in de Var. Uw landhuis op het vakantiepark in Zuid-Frankrijk ligt vast in de buurt!

Vakantiepark met privé-zwembad

U beschikt over alle faciliteiten in uw vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. Uw vakantievilla ligt midden in een stijlvol vakantiepark met exotisch zwembad. Er is meestal wifi, een sauna of tennisbaan op het park of u kunt meedoen met de fitness oefeningen van het animatieteam, maar met wat geluk zwemt u straks in het privé-zwembad van uw vakantievilla.

Park Zuid-Frankrijk

Een domaine in Zuid-Frankrijk is een feestje voor levensgenieters. Het uitzonderlijke comfort van uw vakantievilla op het park brengt u in extase en u likt uw vingers af bij de vele faciliteiten. Uw familiepark in Zuid-Frankrijk is fantastisch!

Bekijk ons aanbod