Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

221 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Onze appartementen in Zuid-Frankrijk aan zee hebben stijl en meestal uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee. De kust is al eeuwenlang het domein van filmsterren, sporthelden en levensgenieters uit Nederland. Niet zo gek, wanneer u bedenkt dat de zon hier overuren maakt en de stranden een exotische uitstraling hebben!

Flat Zuid Frankrijk aan zee

De Côte d'Azur klinkt beroemd en dat is zij ook. Beroemde plaatsen als Cannes, Saint-Tropez, Monte-Carlo, Nice of Monaco lopen over van de bezienswaardigheden, fraaie boulevards en chique sterrenrestaurants. Vanuit uw appartement in Zuid-Frankrijk aan de kust kunt alle plaatsen snel bereiken.

Appartementen Cannes

Het oude gedeelte van Cannes ligt te pronken op de hellingen van de Mont Chevalier en op de Place de la Caste kunt u nog een deel van de oude romantische stadsmuur zien. Cannes ligt nooit ver van uw appartement in Zuid-Frankrijk. De Middellandse Zee is op temperatuur en nodigt u graag uit voor een heerlijke zwempartij!

Appartement kust Zuid-Frankrijk

Onze appartementen in Zuid-Frankrijk liggen vlak aan zee en doen u even met de ogen knipperen. U hoeft niet langer te zoeken naar de mooiste plek voor fraaie en comfortabele appartementen. Zuid-Frankrijk aan de kust heeft alles voor een droomvakantie!

Appartement aan zee

Het comfort van uw flat in Zuid Frankrijk aan zee is dik in orde en uw appartement ligt soms in een gezellig vakantiepark met veel faciliteiten. Er is vaak wifi, airco of een restaurant op het park en soms ligt er een tennisbaan waar u tot in de late uurtjes een balletje kunt slaan.

Penthouse Cote d'azur

Port-Grimaud, op vijf kilometer van Saint Tropez, staat vet omcirkeld op uw verlanglijstje. In de late uurtjes is de plaats sfeervol verlicht en lijkt wel wat op Venetië. Het vertrekpunt voor een bezoek is uw fraaie appartement of penthouse aan zee. Zuid-Frankrijk maakt waar wat ze belooft!

Bekijk ons aanbod