Alle bestemmingen in West-Frankrijk

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Lastminute
4 vakantiehuizen
Groepshuizen
2 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Bretagne

U maakt een ontdekkingsreis door het boeiende westelijke deel van Frankrijk. Regio’s als Aveyron, Loire, Charente, Charente-Maritime, Dordogne, Limousin, Lot-et-Garonne, Lot-Quercy, Midi-Pyrénées, Normandië, Tarn, Tarn-et-Garonne gaan u bekoren en inspireren. Dit is de ideale plek voor een vakantiehuis in West-Frankrijk.

Eilandjes

Onze vakantiehuizen in West-Frankrijk liggen soms spectaculair. Voor de kust van Bretagne liggen meer dan 300 eilanden. In het noorden liggen de grillige kusten van de Côtes dÁrmor met vele beschutte strandjes. Het verschil tussen de getijden kan hier tot wel 14 meter oplopen. De cultuur en historie van Bretagne is bovendien interessant. De ligging van onze vakantiewoningen in West-Frankrijk is goed.

Aquitaine

Uw vakantiehuisje of gîte ligt misschien wel in de Aquitaine. De kust, de Pyreneeën, het authentieke binnenland, maar ook plaatsen als Bergerac, St. Émilion, Bayonne, Biarritz of het middeleeuwse Sarlat-la-Canéda zijn beroemd. U raakt niet uitgekeken in de Aquitaine. Onze vakantiehuizen in West-Frankrijk liggen overal vlakbij en het klimaat is hier zorgeloos te noemen.

Vendée

U hebt uiteraard alle comfort in uw vakantiehuis in West-Frankrijk. Het vrijstaande vakantiehuisje ligt landelijk, vaak in een vakantiepark met zwembad, en altijd in de buurt van andere huizen of vakantievilla’s. Prachtige Franse badplaatsen met een strand van fijn wit zand dat langzaam in zee afloopt. De badplaatsen Saint-Jean-de-Mont, Saint-Gilles-Croix-de-Vie, La Baule, Pornic, Les Sables d’Óllone zijn de pareltjes van de Vendée.

Mont Saint-Michel

Een vakantiehuis in West-Frankrijk huren geeft u het ultieme Franse vakantiegevoel. Bewonder de Mont Saint-Michel, een rotsachtige Franse eiland, dat samen met de omliggende baai sinds 1979 op de Unesco werelderfgoedlijst staat, ligt één kilometer uit de kust bij de plaats Avranches. Door een vloedgolf werd het bos verwoest en een deel van de grond spoelde weg in zee. Bekijk het eiland direct vanuit uw eigen vakantiehuisje. De ligging van al onze vakantiehuizen in Frankrijk is geweldig.

Ontdekkingsreis

Alle vakantiehuizen in West-Frankrijk
Aanmelden