Alle bestemmingen in de Vogezen

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
13 vakantiehuizen
Lastminute
9 vakantiehuizen
Groepshuizen
3 vakantiehuizen
Wellness
3 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in de Vogezen

Uw vakantiehuis in de Vogezen ligt dromerig in de bergen op een halve dag rijden van Nederland. Uw huis kan in een vakantiepark liggen met alle denkbare faciliteiten, maar kan ook vrijstaand op een bergtop liggen waar u dagelijks de zon op ziet komen. Hoe dan ook, uw landhuis in de Vogezen heeft een prachtig uitzicht.

Vakantiehuisje of gîte in de Vogezen

Uw vakantiehuisje of gîte in de Vogezen ligt aantrekkelijk in Noord-Frankrijk. De bergketen begint aan de grens met Zwitserland en strekt zich naar het noorden uit naar het Rijndal en bestrijkt een groot deel van de Elzas. Uw vakantievilla in de Vogezen is het vertrekpunt voor mooie tochten naar bijvoorbeeld het hoogste punt de Grand Ballon.

Pittige wandeling

Op de bergtop van Le Saint Mont werd in de 13de eeuw een kerk gebouwd waar nu nog de fundamenten van te zien zijn. Vanuit Saint Etienne-les-Remiremont gaat een pittige wandeling over smalle paadjes omhoog naar deze Heilige Berg. Onze fraaie vakantiehuizen of bungalows in de Vogezen liggen in de buurt.

Kant uit Mirecourt

Mirecourt is een prachtige stad die bekend staat om zijn vioolbouwers en zijn kant. In de stad zijn meerdere musea te bewonderen als het musée de la lutherie et archèterie Française (viool- en strijkstokbouw) en la Maison de la Dentelle (kantwerk). Uw gezellige chalet of vakantiehuis kan wel even wachten.

Kopermijnen Vogezen

Een rondleiding door de oude kopermijnen van Le Thillot Les Hautes Mynes onder leiding van een gids is een aantrekkelijk uitje. U krijgt een mijnwerkershelm met lamp te leen zodat u geen misstap in het donker hoeft te maken. Uw stijlvolle vakantiehuis in de Vogezen heeft gelukkig wel voldoende licht.

Huis Grand Ballon

Tip! De Route des Crêtes is een ideale route om de bergen en de weiden van de Vogezen te ontdekken. De route gaat over de Grand Ballon op 1.424 m. Hiervandaan moet uw gîte of vakantiehuis in de Vogezen goed te zien zijn.

Alle vakantiehuizen in de Vogezen
Aanmelden