Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

10 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De Vendée is een Frans departement, gelegen in de regio Pays de la Loire aan de Atlantische Oceaan. De regio ligt in een deel van de vroegere provincie Poitou en de hoofdstad La Roche-sur-Yon ligt centraal genoeg voor een bezoek. Uw vakantiepark in de Vendée ligt behalve bij stranden ook bij veel kastelen.

Familiepark Vendée

Het Marais Poitevin is het grootste moerasgebied aan de Atlantische Oceaan en het op één na grootste moerasgebied van Frankrijk en is zeker een bezoek waard. De brede zandstranden in de Vendée en de vele mogelijkheden om u sportief te vermaken zijn hier ronduit indrukwekkend te noemen. Uw vakantiepark in de Vendée ligt dus prima!

Vakantiepark Atlantische Oceaan

Onze vakantieparken in de Vendée liggen dichtbij Les Sables d'Olonne. De imponerende 18e eeuwse boulevard van deze badplaats ligt aan een schitterend lang strand en tussen Les Halles en de Rue de la Patrie ligt de smalste straat van Frankrijk, de 53 centimeter brede Rue de L'Enfer.

Parc Océanîle bij huis

Uw vakantievilla in de Vendée ligt nooit ver van Parc Océanîle. Dit recreatiepark loopt letterlijk over van de glijbanen en watervallen. Voor kinderen is het park een walhalla en voor u is er vast nog een plekje vrij in het ruime bubbelbad. Het waterpark is de grote publiekstrekker in de buurt van onze familieparken in de Vendée.

Résidence tussen parkjes

U beschikt over alle faciliteiten in uw vakantievilla in de Vendée. Uw résidence ligt midden in een vakantiepark met zwembad en tussen de huizen liggen leuk aangelegde parkjes. Er is meestal wifi, een tennisbaan of een recreatieruimte op het park en u kunt vaak fietsen huren. Sommige vakantiehuizen op het park beschikken zelfs over een privé-zwembad!

Parkvakantie Vendée

Een parkvakantie in de Vendée maakt de belofte helemaal waar en dat komt niet alleen door de stranden en het uitzonderlijke comfort van uw vakantiebungalow, maar ook door het weer en de vele faciliteiten op het familiepark. Vendée we komen eraan!

Bekijk ons aanbod